שלום =]

Forest Girl

New member
שלום =]

מישהו יודע אם אפשר לקנות אייפוד דרך האתר של APPLE? כלומר, האם הם עושים משלוח לארץ? תודה =]

LinkTree

New member
לא ממש

הקישורים למטה יראו לך מחירים דומים ונמוכים יותר מ APPLE STORE

thekman

New member
גם אם הם עושים משלוחים לארץ, וסביר

שרובם לא עושים, תצטרך לשלם על זה מיסים (מע"מ בטוח ומכס במידה וקיים). את עלויות המיסים תוכל לבדוק דרך אתר WWW.MUSTOP.COM (יש שם לינק למחשבון). אתר שעושה משלוחים לארץ (אני יודע כי קניתי משם פעם והם גם מקבלים כרטיסי אשראי ישראלים) הוא B&H. בהצלחה, למרות שלי העלות הכוללת נראת לא משתלמת. אני בכל מקרה קניתי בארץ (ממש לפני מספר ימים...)

Forest Girl

New member
החלטתי לאחר הרבה בדיקות לרדת מלקנות

בחו"ל. השאלה שלי- מישהו קנה/שמע על מישהו שקנה באינטרנט דרך האתר BUY4LESS? המחירים שלהם נורא זולים, וזה מחשיד קצת...

LinkTree

New member
אמנם לא משם

אבל אני קניתי ב PDA STORE (שהמחירים דומים מאוד ל BUY4LESS והם אמינים.

TheRealDeal

New member
אני קניתי בביי4לס, לא ממליץ

PDASTORE אומרים שיש להם במלאי, כדאי להזמין משם... ביי4לס מקבלים הזמנות ופעם ב21 יום מזמינים מחו"ל, לי הגיע באיחור אחרי ההתחייבות ל21 ימים... מה גם שהם פתחו את הקופסא ושמו מדבקה שלהם על האיפוד... לוידע לגבי PDAסטור

Forest Girl

New member
ורוד

אע"פ שכחול/כסוף הם גם אופציה. אבל ורוד זו העדיפות הראשונה.

finding nemo AB

New member
../images/Emo32.gif סתם שאלה

את הוורוד הרבה אנשים רוצים לקנות. יש לו ביקוש :) יש לי בת דודה שקיבלה מיני ipod חינם בגלל איזה חיבור לרשת סלולרית (בחו"ל) והיא התבאסה שהביאו לה בכסוף במקום ורוד....

בילבי8

New member
לורוד יש ביקוש?

באמת? אני תמיד שאלתי את עצמי מי בכלל קונה ורוד..........

finding nemo AB

New member
גם אני חשבתי...

גם אני חשבתי שאין לו ביקוש ושרק בת דודה שלי רוצה את זה... אבל מתברר שבנות באמת אוהבת ורוד

finding nemo AB

New member
אז אולי את מיוחדת ../images/Emo13.gif

אז את מיוחדת
כל אחד והצבע שהוא אוהב... אבל סתם לידע יש פה בן עם Ipod מיני ורוד?

למעלה