שלום :)

אינרסנס

New member
סיאנס - לא רעיון טוב

עדיף תיקשור. בסיאנס את מתעסקת עם אנרגיות "תקועות" - מזמינה לעצמך צרות. בתקשור את מתעסקת עם מדריכים רוחניים שמבינים רק טוב ורוצים רק לעזור לך. אדיר. אני ממליצה בחום, חוץ מהספר שכבר הוזכר פה, על "שורשים ושיעורים בזמן" של ד"ר בריאן וייס. זה גם יסביר לך בנוגע לשיחזור גלגולים וגם לגבי מדריכים רוחניים. המון הצלחה!

אינרסנס

New member
תיקשור

תיקשור זה קבלת מסרים ממדריכים רוחניים. אפשר בדרך זו לקבל מסרים גם מיישויות בחיים שלך שנפטרו. אני מציעה לך לראות בערוץ 10 את התכנית "העולם שמעבר" כל יום בשלוש וחצי, אם אני לא טועה, זה יעזור לך להבין מה זה תיקשור. אני מאחלת לך הצלחה.

v i o L e T

New member
אם לא שמת לב אז בדיוק כתבתי

פה שהסידרה הזאת זה סתם חרטה... :/

"העולם הבא"

יש המכנים אותו פשוט "הבית". זו מציאות אנרגטית טהורה, אין בה שום קיום חומרי, ולפי כך גם היא לא ניתנת לקליטה בחושים הפיזיים (הם לא מתפקדים שם) ועם זאת היא מקיפה אותנו, תופסת את אותו מרחב שהמציאות שלנו תופסת. הדבר דומה לתדרי רדיו שונים שתופסים אותו מרחב. ה"חוגה של הרדיו" שלנו מכווונת לקליטת תדר מסויים, וכשאנחנו עוברים לעולם הבא, אנחנו עוברים לתדר אחר. מכיוון שהמציאות ההיא אינה מכילה חומר פיזי, אנו נאלצים להותיר את הגוף הפיזי מאחורינו. אחת התכונות של המציאות ההיא היא שהזמן בה הוא לא קווי אלא מעגלי. אין בה עבר ועתיד אלא רק הווה אחד גדול (כל הרגעים מתקיימים שם אחד לצד השני, לא אחד אחרי השני). כמו כן, מכיוון שמדובר במציאות שהיא לא חומרית ודחוסה אלא אנרגטית ומשוחררת, אין שם את כל המגבלות שיש במציאות שלנו. יש שם הרבה יותר חופש. כשאנו מגיעים לשם, אנו מתאחדים עם חלקים כבירים יותר של האישיות שלנו, שהשארנו מאחור כשנולדנו בעולם הזה. לגבי סיאנס, מניסיון, אני לא ממליץ.

למעלה