שלום...

Sweet Shely

New member
שלום...

אני לא ממש יודעת על מה הפורום הזה... אבל הבנתי שמעורב פה הומור וזה בכלליות מה שאני מחפשת
חבר שלי עתודאי, ואני מכינה לו מחברת כזאת.. ואני מחפשת כל מני בדיחות ודברים חמודים שקשורים לעתודה או ללימודים באוניברסיטה.. בתודה מראש,

I am a freak

New member
אני לא הבנתי מה את צריכה....

בדיחות על אוניברסיטה
או, משפטים חכמים כאלה על לימודים

AvihayA

New member
2 מנקות בטכניון מתגאות בילדים שלהן:

הראשונה אומרת: את יודעת ? הבן שלי סיים פה את הפקולטה לאלקטרוניקה וחשמל עונה השניה: והבת שלי סיימה כאן את מגמת מכונות עונה הראשונה: אז מה נשאר לנו? רק לנקות את הספריה ויאללה הביתה ?

AvihayA

New member
המרצה לבילוגיה ...

שואל את הסטודנטים: "מי יכול לאמר לי איזה איבר בגוף האדם גודל פי 70 כשהוא מתחיל לתפקד בחושך ?" הכיתה כולה שותקת ורק אחת הסטודנטיות (בשם תמר) מצחקקת. ואז המרצה משיב בעצמו: "אם לא ידעתם התשובה היא - אישון העין ... ולך תמר, אם אלו המימדים שאת מתארת לעצמך, צפויה לך אכזבה".

Sweet Shely

New member
אני מצטערת שאני מקרצצת...

אבל אני ממש חייבת עזרה!!! בבקשה!!

gil levi

New member
עזרה

אני אכתוב לך איפה לחפש, אין לי כח לעשות את זה בעצמי. אם את לא מוצאת משהו, אז תגידי ואני אמצא את זה. 1. בפורום עתודה בגלריות- גלריית בדיחות ושטויות וגלריית סטיקרים משעשעים. 2. בפורום מתמטיקה בגלריות יש סרטון שנקרא חדו"א2. אם חבר שלך לומד חדו"א1 ועדיין לא ראה את הסרטון הוא יקרע מצחוק. 3. תחפשי בגוגל בדיחות מתמטיות. תחפשי בתוצאות את האתר של דוד שי, יש באתר עוד בדיחות מקצועיות. תחפשי לפי התואר שהוא עושה. אם יש בזה מתמטיקה אז אני מאוד ממליץ על הבדיחות מתמטיקאים, יש שם כמה ממש טובות. בחיפוש את כנראה תמצאי גם שרשור בדיחות מתמטיות בפורום מתמטיקה פה בתפוז, גם מאוד מומלץ. 4. תחפשי בגוגל "מדרג החנונים בטכניון". זה די מצחיק, במיוחד אם הוא לומד בטכניון. 5. תחפשי בגוגל את אתר הסטודנטים למדעי המחשב של אוניברסיטת תל אביב, אני חושב שיש שם כמה דברים מצחיקים. 5. כמה בדיחות: כמה מרצים צריך בשביל להחליף נורה? אפס, בשביל זה יש מתרגלים. כמה מתמטיקאים צריך בשביל להחליף נורה? אחד, אבל זאת בהנחה שקיימת סביבת אפסילון בה הנורה ניתנת להחלפה. כמה מרצים צריך כדי להחליף נורה? אפס, תרגיל. כמה מתמטקאים צריך כדי להחליף נורה? נשאיר לקורא לברר את התשובה לשאלה זאת בעצמו. כמה מתמטקאים צריך כדי להחליף נורה? אפס, נשאיר זאת לקורא כתרגיל.

Sweet Shely

New member
תודה על העזרה...

בפורום כבר הסתכלתי, גם בבדיחות מקצועיות... מתמטיקה הוא לא לומד למרות שהסתכלתי בזה... וזה באמת חמוד
ואת המדרג חנונים לא מצאתי... וגם את הלהחליף נורה אני מכירה... די חפשתי בכל מקום, וגם מצאתי הרבה דברים.. אבל לא יודעת, זה לא מספיק לי... אני צריכה עוד!! אז, אם תוכלו למצוא עוד דברים.. אני נורא אודה לכם!! אאמממ אם זה יעזוא אז הוא לומד מכנות או משו כזה...

למעלה