עזרה
אני אכתוב לך איפה לחפש, אין לי כח לעשות את זה בעצמי. אם את לא מוצאת משהו, אז תגידי ואני אמצא את זה. 1. בפורום עתודה בגלריות- גלריית בדיחות ושטויות וגלריית סטיקרים משעשעים. 2. בפורום מתמטיקה בגלריות יש סרטון שנקרא חדו"א2. אם חבר שלך לומד חדו"א1 ועדיין לא ראה את הסרטון הוא יקרע מצחוק. 3. תחפשי בגוגל בדיחות מתמטיות. תחפשי בתוצאות את האתר של דוד שי, יש באתר עוד בדיחות מקצועיות. תחפשי לפי התואר שהוא עושה. אם יש בזה מתמטיקה אז אני מאוד ממליץ על הבדיחות מתמטיקאים, יש שם כמה ממש טובות. בחיפוש את כנראה תמצאי גם שרשור בדיחות מתמטיות בפורום מתמטיקה פה בתפוז, גם מאוד מומלץ. 4. תחפשי בגוגל "מדרג החנונים בטכניון". זה די מצחיק, במיוחד אם הוא לומד בטכניון. 5. תחפשי בגוגל את אתר הסטודנטים למדעי המחשב של אוניברסיטת תל אביב, אני חושב שיש שם כמה דברים מצחיקים. 5. כמה בדיחות: כמה מרצים צריך בשביל להחליף נורה? אפס, בשביל זה יש מתרגלים. כמה מתמטיקאים צריך בשביל להחליף נורה? אחד, אבל זאת בהנחה שקיימת סביבת אפסילון בה הנורה ניתנת להחלפה. כמה מרצים צריך כדי להחליף נורה? אפס, תרגיל. כמה מתמטקאים צריך כדי להחליף נורה? נשאיר לקורא לברר את התשובה לשאלה זאת בעצמו. כמה מתמטקאים צריך כדי להחליף נורה? אפס, נשאיר זאת לקורא כתרגיל.