שלום! אני מחפש חרדי אשכנזי בלבד!!!! עד 30 פרטים במסרים המשך שבוע טוב
ג גיז חרדי New member 16/1/05 #1 שלום! אני מחפש חרדי אשכנזי בלבד!!!! עד 30 פרטים במסרים המשך שבוע טוב
B BabyBoy1 New member 16/1/05 #2 הפורום הוא לא פורום היכרויות אתה מוזמן לפרסם הודעת היכרויות בלוח הפורום. קישור בראש הפורום בצבע אדום.
הפורום הוא לא פורום היכרויות אתה מוזמן לפרסם הודעת היכרויות בלוח הפורום. קישור בראש הפורום בצבע אדום.
C Crazy On Britney New member 16/1/05 #3 רוצה טיפ? מחק את ההודעה שלו ושלח לו מסר אישי שזהו לא פורום ושקיים הלוח\פורום היכרויות\מה שקשור . לא הגבתי לו כי חשבתי שתמחק את ההודעה או שתעביר את ההודעה לשרשור OFF (אם התגובה שלי) .
רוצה טיפ? מחק את ההודעה שלו ושלח לו מסר אישי שזהו לא פורום ושקיים הלוח\פורום היכרויות\מה שקשור . לא הגבתי לו כי חשבתי שתמחק את ההודעה או שתעביר את ההודעה לשרשור OFF (אם התגובה שלי) .
B BabyBoy1 New member 17/1/05 #4 כן אבל הלוח די חדש אז אני רוצה להשאיר בינתיים את ההודעה ככה כדי שכולם יקראו ויפנימו. ברגע שיתרגלו ללוח, כל הודעה תמחק או תשורשר לשרשור העוף
כן אבל הלוח די חדש אז אני רוצה להשאיר בינתיים את ההודעה ככה כדי שכולם יקראו ויפנימו. ברגע שיתרגלו ללוח, כל הודעה תמחק או תשורשר לשרשור העוף