שלום

Hangman Jury 87

New member
שלום

אני לא יודע אם זה בדיוק קשור לפה אבל בכל זאת... משהו שרציתי להתייעץ. אני בכתה י'ב, אתמול היה לי יום הורים, המחנכת שלי שיקרה בדברים מסויימים ואני יודע את זה ואמרתי לה שזה לא נכון וכל זה אז היא אמרה "תירוצים, תירוצים"... וזה דברים באמת חשובים ש-יכולים להשפיע על העתיד. למי אתם חושבים שכדאי לפנות בעניין הזה? תודה

MikeY fReAk

New member
היא אמרה את זה להורים.../images/Emo79.gif

לא? אז פשוט תגיד להורים שלך. שזה שקר. זה מעצבן, מורים שמשקרים באסיפות הורים. אממ. רגע, אני לא מבינה..איך זה משפיע על העתיד? (לא בנימה מזלזלת, אני שואלת כדי לדעת) אגב אולי זה לא דומה בכלל, אבל אני רוצה לכתוב פה משו שגם קרה לי, ביום הורים הקודם.. ממ אני בבית ספר דתי [
] ויש המון, המון מקצועות קודש. זה כזה קריעת תחת, אז החלטתי שיש כמה מקצועות שאני פשוט מדלגת עליהם. אמרתי למורה שאני לא חושבת שאני צריכה ללמוד את זה (לא משנה מה.) ושאני לא מתכוונת לעשות כלום בשיעור. ומקסימום, אני אלמד למבחנים כדי לעבור. לא עשיתי את המבחן, גם ככה יש לי עומס. למה להשקיע בדבר כזה בכלל? אז ביום הורים, היא אמרה את הדבר הכי מטומטם שאתם יכולים לחשוב עליו להורים שלי..וזה היה משו כזה(אמא שלי אמרה לי אח"כ) "היא אמרה לי שהיא טובה בזה כ"כ, ושהיא לא צריכה להקשיב בשיעור, ושהיא תלמד למבחנים ותוציא 100. למה היא לא עשתה את המבחן?" נכון מפגרת:|

Hangman Jury 87

New member
אוקיי...

זה משפיע על העתיד כי זה דברים קריטיים. יש דברים די ארוכים שאין צורך לפרט אבל גם לא צריך לפרט כי.. אם המחנכת משקרת אני צריך אולי פשוט לפנות למנהל...
תודה בכל מקרה

MikeY fReAk

New member
אני קשת הבנה../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

אתה לא חייב לחשוף פרטים אבל אממ..עדיין לא הבנתי|: (ואם אני סתם קרציה אז לא משנה, ובהצלחה בפניה למנהל. אני מקווה שזה יצליח
)

1Reebok

New member
המנהל לא יוכל לעשות דבר

המנהל אחראי על בית הספר, לא על המורים.

The Guardian17

New member
תשמע, תראה...../images/Emo124.gif

שהמחנכת תגיד מה שהיא רוצה עד מחר. כיתה יב' זה לא כיתה ט'...אתה ניגש לכל הבגרויות שנשארו לך השנה וציוני ההגשה ('מגן') נקבעים על פי הישגיך (אחוז מאוד מאוד גבוה). אם תתקל בקושי בזמן קבלת ציון המגן, פנה אליה, פנה לרכזת שכבה וכן גם לגורמים הרלוונטים.

למעלה