שלום

THC MaN

New member
תשובות

ירוק זה גראס וחום זה חשיש.. שניהם מופקים מצמח הקנאביס. ירוק זה הפרחים הנקביים של הצמח אחרי והם נקנים יבשים וחום זה השרף של הקנאביס וזה בא כמו גוש חום כזה. את שניהם ניתן לעשן או בבאנג (נראה כמו בקבוק ושואפים ממנו מלמעלה באותו זמן שמדליקים מבחנה מהצד) או בג'ויינט (ירוק\חום בתוך נייר גלגול) או מה שנקרא ירושלמיות (סיגריות רגילות שמילאו אותם בגאנג'ה יחד עם טבק של סיגריה). אם אתה שואל בשביל לזהות אנשים שמעשנים סמים - אחרי שתריח את זה פעם אחת, אתה כבר תדע לזהות... רק שים לב שאנשים לא זורקים כלום כשאתה בא אליהם ולא להוריד מהם את העיניים.. אהה ו.. מומלץ לך ללמוד את הסלנג - אם יגידו לידך גאנג'ה ולא תבין יהיו פאדיחות.

THC MaN

New member
מוכרח לציין

רק בשביל הסדר הטוב - אל תסתמכו על אתרים בעברית בנוגע לקנאביס, אפילו לא של משרד הבריאות. הם מסתמכים על הוכחות מטעות ושקריות כדי להסביר למה הסם לא חוקי. כדי להבין טוב יותר ולדעת יותר על הקנאביס אני ממליץ לקרוא באתרים מקצועיים שעוסקים בבריאות (לא ישראלים) וסמים (כמו האתר המעולה EROWID שמביא את כל הפרטים בצורה אובייקטיבית + הוכחות כימיות ומדעיות). חבל שהמדיניות בישראל בנוגע לסמים היא לשקר (לדוגמא בלינק הראשון שהבאת, כתוב שהקנאביס ממכר פיזית. אין לזה שום ביסוס, לא נמצא שום רכיב בקנאביס שגורם להמתכרות פיזית.. ויש עוד המון דוגמאות) לכן אני ממליץ שוב לא לגשת להרחבות בנושא רק ממקור אחד שיש לו אינטרסט לא להביא את הפרטים הנכונים.

AvihayA

New member
חבר'ה ... כן נכון ... לא נכון ...

זה לא חוקי !!! בכל אופן כל עוד זה לא חוקי ... שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה בבית שלו, עם חברים שלו, או עם מי שרק ירצה. אבל מפחידים אותי אנשים שמשתמשים במה שהם מכנים "סמים קלים" ואח"כ עולים על רכב ... אם דבר כזה קורה במשמרת שלי אני בחיים לא אוותר לאחד שכזה !!!

THC MaN

New member
תגובה נכונה

מה שכתבת פשוט נכון. כן ירבו אנשים בגישה טובה כמו שלך. אגב - אלכוהול, ניקוטין וקפאין גם הם סמים קלים. [שאפילו לא טבעיים כמו הצמח קנאביס, אלא תוצרים של תופעות כימיות)

שלום30

New member
ועוד ידיעה "מסוממת" מחדשות היום

סוכריות מריחואנה נתפסו בבית נער בשרון רבותי: חוק זה חוק גם אם חושבים שהחוק אינו מוצדק - הוא עדיין חוק ובעת הפרתו מסתכנים בעונש ובהכתמת החיים במרשם הפלילי. המון אבל ממש המון אנשים מתחרטים על הרגע שעשו שטות, וכעת מופיע על שמם רישום פלילי במסופי המשטרה. גם רישום קטן יכול להפריע להצלחה גדולה בעוד 20 שנים.

THC MaN

New member
צודק ב 100 אחוז

ואם מישהו מתכוון לנסות את זה הוא צריך לזכור שכמה שהצמח הזה יהיה לא מזיק או אפילו בריא - לא חוקי להחזיק אותו. שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

THC MaN

New member
גנאג'ה = גראס

כן אני מעשן, רק בבתים פרטיים עם חברים, לא מעשנים ויוצאים לנהוג ולא מסכנים אף אחד. ותאמין לי שאני בן אדם אחראי יותר מחלק גדול מהאנשים פה. אני ממליץ לך לחקור על הצמח בשביל ידע כללי, להבין למה הוא לא חוקי ודברים מהסגנון הזה (יש לך גם את פורום סמים קלים בתפוז) גם אתה תבין לידע כללי יותר על הנושא המעורפל הזה שנחשב כנושא "אסור" בחברה ורק תשכיל מזה. כשתגדל אתה גם תכיר אנשים נורמליים לגמרי שמעשנים פה ושם איזה ג'ויינט קטן. לא סתם הולנד, קנדה, אוסטרליה וקנדה בתהליכים של ליגליזציה או שכבר עשו ליגליזציה (ושאר מדינות אירופה התירו שימוש בצמח אבל בתנאים מיוחדים כמו מריחואנה רפואית או כמו שיש בסקנדינביה - מועדון הקנאביס - שרק להם מותר לקנות.) בקרוב במדינתנו האטומה, אחרי שייגמרו לנו שאר הצרות (הנה עכשיו אבו-מאזן נבחר.. מי יודע.. אולי העתיד ורוד? או ירוק?
)

THC MaN

New member
מוכרח להוסיף

אמרתי תגדל כאילו אני מבוגר. אני בן 16. פשוט ככל שתחייה יותר את החיים תכיר יותר אנשים נורמליים כאלה. חשוב שתדע אז שאותם אנשים הם לא נרקומנים או כל דעה קדומה אחרת.

roy gabay

New member
תאמת אביב טוב שאתה פה

ממש ממש לא ידעתי מה זה טוב שלומדים- אגב מה שכתבתי לך זה היה בצחוק לא בקטע של להעליב או משהו שיהיהלך שבוע טוב

למעלה