שלום

שלום

אני דניאל בת 13 מתל אביב... אמממ אני לא מתכוונת להשאר בפורום הזה כי אני מכורה כבר לכמה אחרים... אבל יש לי מהשו להגיד ובסיומו שאלה... אבא שלי עובד בתור תופר ויש לו מתפרה דיי קטנה באלנבי... ולמה זה מעניין אתכם?? כבר תדעו... שימו לב: אבא שלי תופר לשרית חדד את הבגדים, וגם דיברתי איתה בטלפון... אני מאוד אוהבת אותה ... בתור זמרת ובתור בנאדם... ויש לי שאלה: אתם רוצים שאני ינסה להשיג לכם חתימה שמוקדשת לפורום
לדוגמא את כל הבגדים של קיסריה אבא שלי תפר לה כאילו בשיתוף פעולה עם ארצי... וזהו... פעם אחת היא באה למתפרה שלו עם דרבוקה ועשתה שלו שמייח
היא אישה מופלאה... והיא מה זה רזה
הבגדים שלה לא עולים עליי
אני ישתדל לבקש ממנה חתימה לכל הפורום פה בתפוז (מוקדשת)

Music4Life

New member
חחחחחחח לקחת קשה מה?

קודם כל תרגעי. כנראה היום היה יופ יבש ולא ראו את הודעתך אוקיי? דבר שני, סבבה. אם את יכולה להביא לנו חתימה שמוקדשת לפורום למה לא? בשמחה... ותודה לך. ערב טוב

ואיי תודה לך מותק../images/Emo8.gif../images/Emo70.gif

נכון מותק קודם כל תירגעי. דבר שני סבבה למה לא תביאי לנו בכיף חתימות של שרית עים הקדשות דווקה סבבה. ותודה רבה לךךך שבוע טוב . ותודה.

Music4Life

New member
חחחח לכל 1 פה שתביא חתימה אישית

למרות שכולנו יש כבר
אבל היי, עוד אחת זה טוב...למה לא?
מותק תעשי מה שביכולתם ואנו נגיד לך הרבה תודה
זה יפה שזה בא גם ממעריצה של מאיה בוסקילה...(אם אני טועה אז סורייי)

כן כן מאיה בוסקילה

ואני מקווה שלא התכוונת לזה שאם אני מעריצה של מאיה בוסקילה אז אני שונה או משהו... ממש לא ואני מתה על שרית חדד אבל התמכרתי... לכל אחד פה אני לא יוכל הלביא חתימה בנפרד כי פדיחות לבקש כל כך הרבה אבל אני בהחלט ינסה להביא לפורום חתימה מוקדשת... אגב, אם מישהו רוצה להעביר לאיה מכתב שבטוח יגיע אליה שיפנה אליי במסר אוקיי?? במסר!

say21

New member
וואי וואי

תקשיבי את העצבים שלך תוציאי על אנשים אחרים. סה"כ הוא אמר ששרית מכירה אותם... !!!!!!!! ממה את מתעצבנת?????? ודרך אגב שאמרת שאת מעריצה של מאיה . אז את ממש לא שונה ולא אמרנו משהו בסגנון. אז מותק קחי הכל באיזי . ודי להתעצבן מכל שטות.

Music4Life

New member
חחחחחחחח שי...../images/Emo24.gif

עזוב עזוב...זה בסדר..לא קרה כלום...
ובהחלט ששרית שומעת מאיתנו הרבהההה

למעלה