שלום!!! בוקר טוב לכולם אני חדשה פה, שיהיה לכם יום נפלא
א אוריתמור New member 8/1/05 #2 שלום! קודם כל ברוכה הבאה. אנחנו שמחות תמיד לקבל פה עוד בנות חדשות. את בת טרנר? תספרי קצת...
D dalitשל הצאט New member 8/1/05 #3 ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gif החם אכן כמו שאורית אמרה יהיה נחמד אם קצת תספרי לנו על עצמך , אני דלית ואני אשמח לעמוד לשירותך
ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gif החם אכן כמו שאורית אמרה יהיה נחמד אם קצת תספרי לנו על עצמך , אני דלית ואני אשמח לעמוד לשירותך
ד דרומית היחידה New member 8/1/05 #4 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif מאוד שמחה שכתבת בפורום. אני אשמח מאוד אם תשתפי קצת ותתני פרטים על עצמך את מוזמנת לכתוב על הכל. לשאול ולהביע את עצמך דרומית
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif מאוד שמחה שכתבת בפורום. אני אשמח מאוד אם תשתפי קצת ותתני פרטים על עצמך את מוזמנת לכתוב על הכל. לשאול ולהביע את עצמך דרומית
E engel היחידה New member 9/1/05 #5 למיכל../images/Emo24.gif איזה יופי שעוד בת כתבה לנו פה בפורום תהיה לך אוזן קשבת לכל מה שתרצי תרשמי לנו קצת על עצמך זה יהיה נחמד את יכולה להתייעץ בכל דבר וננסה לעזור לך במה שאנו יכולות לשם כך נועד הפורום אז ברוכה הבאה תמיד לשרותך
למיכל../images/Emo24.gif איזה יופי שעוד בת כתבה לנו פה בפורום תהיה לך אוזן קשבת לכל מה שתרצי תרשמי לנו קצת על עצמך זה יהיה נחמד את יכולה להתייעץ בכל דבר וננסה לעזור לך במה שאנו יכולות לשם כך נועד הפורום אז ברוכה הבאה תמיד לשרותך
ז זהבית 1 New member 10/1/05 #6 ברוכה הבאה לפורום נשמח להכיר אותך יותר מאיפה ובת כמה אני זהבה בת 24 עוד מעט מתל אביב