שלום

marimarina

New member
שלום

טוב אז חשבתי ליקנות איי פוד מיני..... ממה שאני יודעת המיר נע בין 1500 ל2000...... רציתי לדעת באיזה מקומות אפשר לקנות אותו ביותר זול... ולמה באתר של היצרן (אפל) הוא ממש עולה פחות? תודה מראש

JustThomas

New member
באתר של אייפוד

זה בחו"ל. כמעט הכל יותר זול בחו"ל. (לא לפני המיסים ועלות המשלוח XD) ובארץ הכי זול זה באילת. רק תזכרי שבשביל לקנות באילת בסכומים גבוהים (ללא מע"מ) צריך תעודת תושב. חוץ מזה לא חסרות חנויות, יש בשקם אלקטריק ועוד ועוד.

nitzan111

New member
אני קניתי בשקם אלקטריק באילת

IPOD מיני ועלה לי 1430. הם מבקשים תעודת תושב, אני ביקשתי ממוכר באחת החניות והוא בא איתי וקנה לי בכסף מזומן שנתתי לו הוא היה מאוד נחמד. אבל יום אחר כך דודה שלי קנתה בסנסור שזה בדיוק מול הקניון באותו מחיר וב10 תשלומים,היא לא התבקשה להראות שום תעודה. והלכנו לקחת את המכשיר משקם אלקטריק.

marimarina

New member
אני יודעת שבאתר של ביי פו לס

זה עולה 1550.... שזה זול יחסית למחירים בארץ.... עכשיו רק נשאר לי לחסוך כסף .... ויהיה לי איי פוד מיני! יאי!

marimarina

New member
אני יודעת שבאתר של ביי פו לס

זה עולה 1550.... שזה זול יחסית למחירים בארץ.... עכשיו רק נשאר לי לחסוך כסף .... ויהיה לי איי פוד מיני! יאי!

אני יודע איפה מוכרים ב1000 בלבד

אצלי
אני מוכר את המיני אייפוד שלי במצב מצוין (אפילו בלי שריטה ויש עוד 8 וחצי חודשים אחריות) אני מוכר אותו כי דודה שלי מביאה לי מארה"ב נגן אחר, לא כי הוא דפוק למקרה שאת מעוניינת או שיש לך שאלות את מוזמנת לשאול פה/במסרים/באייסי-323896541/במסנג'ר[email protected] יומטוב ושנה טובה

nitzan111

New member
אתה מוכר

במקרה גם אי סקין באי פוד מיני? איזה צבע האי פוד שלך?

אממ אפשר לומר...../images/Emo3.gif

הוא כחול, ואבא שלי הביא לי חיקוי לאייסקין מהמזרח, זה סיליקון דק ושקוף והפתח הוא דרך המסך ולא דרך הגלגלת (ויש גם מגן קשיח למסך)

למעלה