שלום...

Fatach

New member
שלום...

אני חדש פה, בעצם לא יודע אם חדש. אני מאלה שיותר קוראים מאשר כותבים. בכל מקרה רכשתי את ה DVD של לד ויש לי שאלה: מה ההבדל בין ה dolby digital ל DTS?????! ועוד משהו: פאק כמה הם מאלתים בהופעות! זה כבר מוגזם!!!

weird dust

New member
אלו שני סוגים של סראוונד

יש לך מערכת סראוונד? היא בטח תומכת בכמה סוגים של סאוונד בינהם די טי אס (יש כמה סוגים) או דולבי דיגיטל (יש כמה סוגים). בעיקרון כל אחד משדר בצורה אחרת. תשמע כל אחד ותחליט מה נשמע טוב יותר ואיתו תשמע אם זאת האפשרות שלך.

Fatach

New member
איני אדיופיל,

ועל כן אינני שומע הבדל. יש לי מערכת סראונד 5.1...:)

hodaya17

New member
ברוך הבאאאאא../images/Emo24.gif

לא שמתי לב בגלל הדיון..סליחה על האיחור... וגם בגלל שאין על מה להגיב....

כמה עולה בכלל הDVD של לד זפלין?

הלהקה הזאת פשוט ממכרת!!!!! לפני חודשיים שמעתי שיר שלהם פעם ראשונה good times bad times ומאז אני פשוט מכור ללהקה הזאת!!! לא ידעתי מי אלה בכלל רק הסתקרנתי לשמוע שירים שלהם בגלל הסידרה "that '70s show" שפשוט סוגדים שם לזפלין. ד"א למי שצופה בסידרה באחת העונות נתנו לכל שם של פרק שם של שיר של זפלין כנסו ל www.tvtome.com ותראו. חוץ מזפלין עוד להקות ואמנים ששווה לשמוע: KISS Eric Clapton Deep purple (במיוחד את השיר APRIL)

catch 2 2

New member
לא יקר במיוחד

אפילו זול יותר מhtwwww ,חי.. ראיתי את חמש העונות וקצת מהשישית, כך שסוגדים מילה כבדה מידיי... מזכירים אותה פה ושם.. כמו שפעם אחת לדונה היו שני כרטיסים וג'קי אמרה שהיא מאוד אוהבת את לד מלד זפלין, בסוף נתנו את הכרטיסים לפז ולחברה הפסיכית שלו.... והעונה של השמות היא החמישית , נחמדה בסך הכל וברוך הבא !

catch 2 2

New member
ברוך הבא !

מה רע באילתורים, דווקא יפה ,במיוחד ה25 דקות של dazed

Fatach

New member
מה רע? מה רע?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!

(הגשמתי...) אבל הרוב נשמע כמו רעש חסר בסיס מוזיקלי ונמשך הרבה מאוד זמן. אני אישית למשל ממש לא נהנה מהקטע של הכינור-Les-paul. כאילו פעם ראשונה זה מגניב. פעם שניה זה חביב, פעם שלישית זה Way too long...

למעלה