שלום

dani3665

New member
שלום

לפי הנתונים שלי אני צריך לאכול כ2200 קלוריות ליום אם נניח אני אוכל 200/ 300 קלוריות פחות האם אני ארזה כך או לכל הפחות לא אשמין אגב אני לא עוסק בפעילות ספורטיבית אשמח אם תענו לי על כל השאלות. בתודה מראש.

LGOETA89

New member
שלום

דבר ראשון אני ממליצה לך מאוד!! להתחיל עם פעילות ספורטיבית,וזה ברור שאם אתה תאכל 300 קל' פחות אתה לא תשמין,אבל כמו שאמרתי כדאי לך להתחיל בהתעמלות.

DANI

שלום לך, מאחר ואני לא יודעת את הנתונים שלך, קשה לי להגיד כמה אתה צריך לאכול. באופן עקרוני, אם אתה אוכל באופן קבוע 300-500 קלוריות ביום פחות מכמות הקלוירות לה אתה זקוק, תרד במשקל. כך שאם אתה רוצה לשמור על משקלך כדאי לאכול כמה שצריך. ולא לשכוח שגוף שלנו אינו מחשב, ואם לפעמים אוכלים יותר ולפמעים פחות, הוא יודע בעצמו לקזז ולהסתדר עם השינוים האלה. אז אין מה לדאוג. אם תוסיף פעילות גופנית אינטנסיבית - כדאי להוסיף בכמות קלוריות, אם הפעילות מתונה מינוס - אין צורך בכך.

murphy

New member
זה לא משנה כמה אתה צריך לאכול

זה משנה כמה אתה תכלס אוכל אני אתן דוגמה קיצונית: אם אכלת בחודשים האחרונים 700 קלוריות ליום אז אם תאכל 1000, אתה תשמין, זה כמובן עובד גם הפוך אבל חשוב מאוד!!!! אל תרד מיד לכמות הקלוריות הסופית, אלא בהדרגה אחרת הגוף מהר מאוד יתרגל לכמות החדשה ושוב לא תרזה כמו שתרצה הרזיה זה הפוך מכלכלה צריך להוציא יותר מאשר מכניסים

למעלה