שלום

h i l a25

New member
שלום

מישהו עשה כאן קורס אנגלית בברליץ??קצת מידע?כמה?מתי?בקבוצה או פרטי?

משרדית

New member
שלום לך, אני עשיתי קורס בברליץ

הקורס יקר מאד, אבל טוב מאד. לדעתי, רצוי לקחת מורה פרטי ולדבר איתו פרטני. יותר יעיל, ואולי יותר זול. יש לבדוק

h i l a25

New member
תודה לך,אחרי שדיברתי איתם

הבנתי שהמחיר ניקבע לפי הרמה שלי,הבנתי שניתן ללמוד בקבוצה וניתן בפרטי,את בחרת ללמוד באופן פרטי?או שהם המליצו לך?זה מחיר לפי שעה?תוכלי להגיד בערך טווח מחירים?והיום נראה לך שאת יותר שולטת בשפה?זה מאוד הכרחי לי והבעיה העיקרית שלי זה דיבור,נראה לך כדאי ללכת?

משרדית

New member
הי לך, ובכן, לקחתי גם שיעורים פרטיי

אצלהם, וגם קורס, עם 5 אנשים. הייתי גם בארה"ב ב ELS (שייך גם לברליץ) קורס של חודש אינטנסיבי בתכל'ס, עד שאת לא מדברת עם אנשים אחרים אנגלית כל היום וכל הזמן, לא כל כך שולטים בדיבור. זו היתה גם בעיה שלי. כיום, קצת יותר קל לי לשוחח, ואין לי את הפחד של שגיאות. היות ובחו"ל למדתי עם אנשים מכל העולם הייתי ישראלית יחידה, לא היה לי עם מי לדבר עברית, והלימודים היו כל היום 6 ימים, וטיולים יחד איתם, זה מה שנתן לי בסופו של דבר את הביטחון. לכן, אני חושבת שאם יש מישהו בסביבתך, שמדבר אנגלית, או מורה פרטי שבא אליך, ואת לא צריכה להוציא גם כסף על נסיעות לבי"ס ברליץ, עדיף.כמו שתלמידי תיכון לומדים למבחנים. את יכולה לבקש מהמורה הפרטי שפשוט ישוחח איתך, על דברים שחשובים לך וכד'. בכל אופן, הכל טוב, רק לדבר ולדבר ולדבר בשפה. אחרת, גם אחרי כל קורס, שוב נכנסים לנסיגה מסויימת. ואף פעם זה לא יהיה אנגלית שפת אם כל טוב לך ביי

h i l a25

New member
ותוכלי בבקשה להגיד מה הטווח מחירים?

ששילמת להם? זהו שאין לי עם מי לדבר ואני יודעת שזה הפתרון היחיד בגלל זה אולי כדאי לי להצטרף למסגרת שמדברת רק אנגלית

איתמר770

New member
קורסי שפות

יש אפשרות ללמוד גם דרך האוניבסיטה הפתוחה. הבנתי שהרמה שם גבוהה, והעלות לא יקרה (יחסית לברליץ). אני עדיין לא החלטתי מתי להתחיל לקחת קורס לשפה זרה. אז אני לא ניסיתי. רק נקודה למחשבה.

למעלה