שלום!!!! מה שלום כולם1!?
א אני עזרא New member 11/12/04 #3 ../images/Emo79.gif אני יורד מן החוטייים ../images/Emo62.gif חחחחחחחחח סתם... אני רואה שאת פעילה רק בשעות הקטנות של הבוקר, הא
../images/Emo79.gif אני יורד מן החוטייים ../images/Emo62.gif חחחחחחחחח סתם... אני רואה שאת פעילה רק בשעות הקטנות של הבוקר, הא
א אני עזרא New member 11/12/04 #5 מה פתאום תקוע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo62.gif תבואי תבואי, ברוך מי בא
ד דפנושית New member 12/12/04 #8 אההה מותקק!! היה לך-->> יומולדתת לפניי זמן לא רב אינדיד?? או שזו רק אני???
M Mi Natalia New member 12/12/04 #11 תשמע... זה לא כזה פשוט... זה התראה קצרה מידי בשבילי.. מה גם שתכננתי למחר לשבת על הפרוייקט של ביולוגיה, על עבודה במתמטיקה, על מבחן בהיסטוריה ועל הבוק פרוג'קט באינגליש... אבל אני נורא רוצה...
תשמע... זה לא כזה פשוט... זה התראה קצרה מידי בשבילי.. מה גם שתכננתי למחר לשבת על הפרוייקט של ביולוגיה, על עבודה במתמטיקה, על מבחן בהיסטוריה ועל הבוק פרוג'קט באינגליש... אבל אני נורא רוצה...
א אני עזרא New member 12/12/04 #12 זה פשוט, תאמיני לי ../images/Emo8.gif ../images/Emo62.gif ממילא לא תלמדי מחר וחוץ מזה, את יכולה להביא את הדברים, אנחנו נעזור לך
זה פשוט, תאמיני לי ../images/Emo8.gif ../images/Emo62.gif ממילא לא תלמדי מחר וחוץ מזה, את יכולה להביא את הדברים, אנחנו נעזור לך