שלום

The Flash

New member
שלום

אני יודע שזה לא בדיוק על אייפוד אבל מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש את אחד הנגנים של creative? zen או nomad? תודה מראש

The Flash

New member
ועוד שאלה

אני לא הכי מבין בנגנים האלה אבל צריך אנטישוק לדבר הזה? כי זה כונן ויש דיסק מסתובב(נראה לי) ואם יטלטלו אותו יותר מידי הוא יעצור....(שוב...נראה לי) תודה שוב מראש

JustThomas

New member
מה שיש לנגנים האלה זה אנטי שוק

של Buffer כזה, יש להם זיכרון פלאש קטן של בערך 32 מגה בייט וכשיש טלטלות השיר מתנגן מהזיכרון שמה ולא מההרדיסק. זה נותן בערך הגנה של 25 דקות (פלוס מינוס) אבל הנגנים האלה פגיעים, זה כן. אם אתה עושה ג'וגינג או פעילות ספורט אני ממליץ לך על נגן פלאש.

The Flash

New member
אממ..

קודם כל תודה דבר שני אני לא רוצה נגן פלאש כי יש בה קצת זיכרון ויש כל כך הרבה יתרונות לנגנים שמבוססים על כונן קשיח...הכי הרבה שאני אעשה זה בהליכון או באופניים מקובעים זה גם לא מתאים? והשימוש שלי בו לא רק בזמן ספורט...תודה מראש שוב

אם..

אתה באמת לא מתכוון לרוץ איתו או לבצע איתו פעילות ספורטיבית כלשהי אחרת *על בסיס קבוע* אז אין לך מה לדאוג. והליכון וכאלה, זה בכלל בסדר

The Flash

New member
עוד שאלה

מה מבדיל את האייפוד מהנגני דיסק קשיח האחרים? למה הוא יותר טוב? או שהוא לא יותר טוב זה פשוט כמו מסרטה של סוני ולא של חברה אחרת תודה

הוא לא בהכרח יותר טוב.

תבדוק מה מתאים לך לפי התקציב. הפופולארים הם האייריבר H120, האייפוד כמובן, ריו קרמה, וקריאטיב זן טאצ'. יאללה לגוגל

למעלה