ברוכה הבאה:) אני אליה השתלבות נהימה:)
ל לירונילה היחידה New member 20/11/04 #21 ../images/Emo24.gifשלום.. ברוכה הבאה,אני לירון השתלבות נעימה
G Gold Girl New member 20/11/04 #23 ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifברוכית.../images/Emo25.gif Have Fun אכן פורוםליגה
G girl wanna have fun New member 20/11/04 #27 שולטים בהחלט! לא פעם ולא פעמיים הכינוי במסינג'ר שלי היה "מארון5 שליטה!!!" חחח נעים מאוד להכירך..לי קוראים הדר
שולטים בהחלט! לא פעם ולא פעמיים הכינוי במסינג'ר שלי היה "מארון5 שליטה!!!" חחח נעים מאוד להכירך..לי קוראים הדר
K KerenWelling New member 21/11/04 #28 ברוכה הבאה!!! את הפורום תפוז הקימו. אני הייתי הראשונה ששלחה בקשה לפתיחת הפורום, אבל לא ממש שמו עלי ונתנו את הניהול למישהי ששלחה אחרי כמה חודשים בקשה לניהול הפורום. אני עדיין כועסת על זה, אבל אני שורדת... בכל מקרה אני קרן, בת 16 מחולון. מה איתך?
ברוכה הבאה!!! את הפורום תפוז הקימו. אני הייתי הראשונה ששלחה בקשה לפתיחת הפורום, אבל לא ממש שמו עלי ונתנו את הניהול למישהי ששלחה אחרי כמה חודשים בקשה לניהול הפורום. אני עדיין כועסת על זה, אבל אני שורדת... בכל מקרה אני קרן, בת 16 מחולון. מה איתך?
K KerenWelling New member 21/11/04 #29 מסתבר שאת הדר מת"א...../images/Emo13.gif בת כמה אם יורשה לי לשאול... ?
G girl wanna have fun New member 21/11/04 #30 תודה קרן! כל הכבוד ששלחת בקשה לפתיחת הפורום!! ווואלה פורום שווה לאללה! אני הדר בת 16 מת"א
H HoNey Girl1 New member 21/11/04 #32 ../images/Emo41.gifברוכה הבאהההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif תהני בפורום