שלום!

מאיוש11

New member
שלום!

שלום קוראים לי מאיה ואני בת 11. אני ממש אוהבת את השירים של מארון5 אבל אני לא יודעת עליהם כלום! אפילו לא איך קוראים לחברי הלהקה ואיך הם נראים... אני אשמח אם מישהו יצרף תמונה או מידע..

CiNdErElLa3887

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני הילע בת 17 מפ"ת, נעים מאוד
מאיפה את ?
אוקיי כנסי למאמרים/טאגליינס, יש שם הכל

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

השתלבות מהירה! ותהני..... אמ....מידע? אוקי מארון הם חבורה עוד מימי התיכון, לפני שנתיים יצא הדיסק ואיתו השיר harder to breathe - קשה לנשום- בתרגום חופשי. רק לאחרונה הם זכו לפרסום המיוחל....וזהו לסולן קוראים אדם! והוא חתיךךךךךךךךךךך! ריאן הוא מתופף ג'ימי (איש המערות) הוא על הקלידים מיקי (הפרו מוסלמי חחחח סתם סתם...עד שהרוחות נרגעו...) הוא גיטריסט וכמוהו גם ג'ימס החמוד.... זה האתר הרישמי- www.maroon5.com וזהו בגדול....מקווה שעזרתי. תהני.

טעות שלייייייי

סורי סורי....עשיתי הלחם מהשם שלו ומהשם של ג'ימס...סורייייייייייייי!!!!! ולא שמתי לב בכלל שעשיתי טעות...סורי

eliya bloom

New member
טוב אז קודם כל

ברוכה הבאה! אני אליה בת 13 מראשון לציון אז ככה: אדם לווין הסולן- שר ומנגן בגיטרה (החתיך) ג'ימס וולנטין-מנגן בגיטרה (מושלמי שיליי מואה מואה מואה) מיקי מאדן- מנגן בגיטרה (באס)- או כמו שאחותי קוראת לו - האיש והשיער חחח, (טוב לג'ימסי שילי היא קוראת השיער והאיש :)) ג'סי-קלידים -ומשה בעברית :) ריאן-תופים(מישהו מאמי חחח) בקיצור להקה מושלמת- אשנים מושלמים- פורום מושלם-שלמות היא לו מילה גסה :))

galevine

New member
וולקאם מאיוווששש../images/Emo24.gif

אני גלללל...השתלבות מהנההה

simple girl1

New member
../images/Emo13.gifברוכה הבאה...

ברוכה הבאה מאיו'ש...תהני פה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה!!! אגב יש לך שם יפה-גם לי קוראים מאיה

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifוואלקמית.../images/Emo24.gif

הנה תמונה של אדם, הסולן.

למעלה