שלום!

reutרעות

New member
שלום!

דבר ראשון, מצאתי את הפורום הזה ואני ממש שמחה שיש פורום עם אנשי מקצוע (לא שאני מזלזלת בפורום דיאטות ואורך חיים בריא..הם מעולים!) לשאלה- אני בת 16 וחצי, גובה 1.62, התחלתי את הדיאטה במשקל 60.6 וכרגע אני על 56.1, אני עושה את דיאטת הנקודות (בלי קבוצה) ואני מרוצה, אני עושה את הדיאטה כי לא היתי מרוצה מהמראה שלי, היו לי (ויש קצת עדיין) הרבה שומנים בולטים. מאז שהתחלתי את הדיאטה, שזה בערך בתחילת שנת הלימודים, קיבלתי רק פעם אחת מחזור. אני לא מרעיבה את עצמי ואני אוכלת מסודר ובריא אבל משום מה המחזור לא רוצה להגיע. האם ייתכן שיש קשר בין השניים? מה אני צריכה לעשות?

SweetBerryGirl

New member
וואי

אז הורדת 4 קילו...בן זונה!:) את או מישו פה יכול להסביר לי על דיאטת הנקודות?? ואם יש לך בעיה במחזור את צריכה לפנות ד-ח-ו-ף לגניקולוג, לא לפה.. יום טוב!

Infin1ty

New member
הרשי לי להקדים

את צריכה למצוא את המס' של איכילוב ולקבוע אצלהם תור. אל תדאגי, את לא תקבלי על גבי הפורום את התשובה, למרות שזה אפשרי אבל הם לא יעשו זאת.

לרעות

ע"פ תאורך ירידת המשקל שלך במשך חודשיים וחצי היא יפה . לגובה שלך 56 ק"ג זה משקל תקין ומתאים. נושא המחזור מאד חשוב. אם עדיין יהיה עיכוב , אנא גשי לרופא מטפל להתיעץ מומלץ כרגע לשמור על המשקל ולא לרדת יותר. עקרונית- קיים קשר בין ירידת משקל להפסקת מחזור ,כאשר המשקל אליו מגיעים הוא נמוך מיידי לאותה נערה/אשה ולא מאפשר את קבלת המחזור.

reutרעות

New member
אבל הוא לא נמוך מידי..

השבוע אני מתחילה בחוג של סטודיו C אז החלטתי להפסיק לחשב ממש כל גרם ונקודה של אוכל (זה יהיה קשה..) כי גם ככה מתחטבים שם טוב בלי דיאטה. אז אני מקווה שאני אקבל בקרוב..אם לא, אני אטפל בזה. תודה

רעות..

אומנם קיים קשר בין מחזור ואי קבלתו למשקל, אבל זה לא הקשר היחיד. הפסקת מחזור יכולה להגרם בגלל לחץ מסוים, פעילות גופנית מוגזמת, ולפעמים המחזור סתם לא עקבי. בכל מקרה, כדאי שתשתפי רופאת משפחה, אפילו רק כד להיות במעקב.

למעלה