שלום

שלום

שאלה קטנה... אדם יכול לפתח גמגום באופן פתאומי? אמ.. איך יודעים אם זה גמגום או משהו אחר? סליחה על השאלות הטיפשיות פשוט לא מבינה בזה בכלל.. סליחה.. תודה מראש סתם ילדה

מתנצלת אם פגעתי.. שאלתי ברצינות..

אני לא יודעת אם מה שיש לי זה גמגום שנולד פתאום או שזה משהו שיחלוף השאלות ששאלתי הן לא באו כדי לצחוק או כל דבר מזלזל אחר.. שאלתי ברצינות ומתוך חוסר ידע בסיסי בעניין.. סליחה אם פגעתי במישהו סתם ילדה..

sprk78

New member
למה פגעת?

שאלת שאלות לגיטימיות . תראי כעקרון אצל חלקם כמו אצלי זה מולד מגיל 3. יש אחרים שזה מגיע בגיל ההתבגרות. יש כאלו ע''י תאונה. יש כאלו ע''י אירוע טראומתי כל אחד והמקרה האינדיבידואלי שלו. יש כאלו שזה חולף להם בגיל מסויים וכאלו שנשארים איתו כל החיים. תנסי להסביר את התופעה שלך?

אמ..

אני אחרי טראומה שהודחקה.. תופעת הגימגום התחילה ממש עכשיו.. אני לא בטוחה שזה גמגום ולא יודעת אם ככה מגדירים את זה.. כל משפט שלי בא עם "אמ".. אני אומרת הרבה מאוד פעמים "אמ" אני לא מצליחה להגיד משפט שלם בלי "אמ" באמצע בהתחלה ובסוף.. זה נקרא גימגום? סליחה על הבורות.. תודה שהגבת.. סתם ילדה..

sprk78

New member
אז ככה

את הגימגום מרגישים. כמה אממ את אומרת? את נלחצת שאת מדברת? שאת לבד ואת מדברת את אומרת אמממ? שאת קוראת את אומרת אמממ? אם נניח תקראי את המשפט הזה בקול או תגידי אותו תספרי לי כמה אממ אמרת ובאיזה אורך כל אמממ. "אין דבר שלא ניתן להשיג ולהגשים בעזרת רצונותי , היות ואני יכולה לעשות כל דבר משתמע מכך שאין דבר העומד בפני רצונותיי ובכך אני משיגה את כל מה שאני חפצה בו"

shuky63

New member
מה שאת מתארת יכול להיות שיטה

שאת פיתחת כדי להתמודד עם חזרות ותקיעות שנובעות מגימגום.יש המון שיטות כאלה כמעט לכל מגמגם השיטה שלו. אם אני או כל מגמגם אחר כאן ישמע אותך מדברת הוא יוכל להגיד לך אם את מגמגמת או שזה משהו אחר.יש לנו כבר חיישן מובנה במוח לחוש את זה יותר מכל קלינאי תקשורת. אם את רוצה איבחון טלפוני על חשבון הבית את מוזמנת להתקשר אלי0523349108

למעלה