שלום

שלום

יש לי שאלה.. אנשים שלא מצליחים להרדם כמעט בככלל מקבלים כדורים וזה תמיד עוזר? כל כדורי השינה עוברים דרך רופא המשפחה? מה המינון שמקבלים ואיך כל העניין הזה עובד.. אשמח לתשובות תודה מראש סתם ילדה

דנטל

New member
לא, זה לא תמיד עוזר

לנדודי שינה יש כל מיני גורמים ודרכי טיפול שונות לכל גורם. כדורי שינה אפשר למצוא גם ללא מרשם, אך לא מדובר בכדורי השינה ה"קלאסיים", אלא בדברים טבעיים שבתכלס יותר עובדים פסיכולוגית מאשר עובדים באמת. העיקר שזה עובד
על חלק מהאנשים. את המינון קובע הרופא.

ורד302

New member
כדורי שינה

מקבלים עם מרשם רופא. אני קיבלתי דרך פסיכיאטר. אפשר גם דרך רופא משפחה. אסור להשתמש בכדורי שינה לאורך תקופה ממושכת. כשמתחילים לקחת תרופות כאלה, הגוף עלול לפתח תלות, ולעיתים קשה להפסיק. ככל שלוקחים יותר תרופות, ההשפעה שלהן פוחתת. בהתחלה זה עשוי לעזור, בהמשך לא רק שזה מפסיק לעזור, אלא זה עלול לשבש את השינה עוד יותר.

יש כדורים

שנקראים "מלטונין", שזה החומר המוח שעוזר לשעון הביולוגי בכל העניין של אור\חושך (אור - להיות ערים, חושך - לישון). אני יודע שלפחות בארה"ב אפשר לקנות את זה בבתי מרקחת. יש לי כאלה שקנו לי פעם פעם והם מצויינים.

תודה לכולם על התגובות ושאלה אחרונה

אם מותר כמובן.. אמ.. בשביל לקבל כדורי שינה צריך בדיקות כלשהם? בדיקות פיזיות? לא מדברת על בדיקות דם וכאלה אלא על בדיקות עם ידיים.. צריך? תודה לכולם על התגובות שיהיה לכם יום נפלא סתם ילדה

הלכתי והכל הסתדר..

תודה יקרה.. חזרתי הרגע מרופא המשפחה והוא נתן לי איזה כדור וביקש שאקח רק חצי ורק ברגעים שאצטרך.. תודה לכולכם סתם ילדה..

למעלה