שלום.

שלום.

האמת, תמיד אהבתי את אלאניס אבל אני לא אלאה אתכם בסיפורי איתה. מה שכן הייתה לי תקופת התנתקות ממנה ולאחרונה חזרתי לדיסק ההופעה שלה. רציתי לשאול אתכם בעקבות האזנה לשיר- מה בעצם עומד מאחורי השיר I WAS HOPPING? השיר מרתק בעיני ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו ומה עומד מאחוריו. תודה.

I Was Hoping

New member
קודם כל

יש לך ניק יפה נורא, ובחרת את השיר הכי יפה... עכשיו אני אתן למומחים פה את הבמה להסביר לך הכל

גם לך יש ניק לא רע בכלל

ואני מצטערת על כל טעויות הכתיב בהודעה הקודמת. אולי עד שהמומחים יגיעו אקבל ממך הסבר?

AlanisJunkie

New member
אהלן...

זה שיר ארוך ומלא בתוכן, ואין לי את הזמן (סורי) לשבת ולנתח אותו. אולי למישהו כאן יש? :) בכל אופן, אהבתי גם כן את הניק. כתבתי פעם ביקורת על הסרט.

j u n k

New member
אההה סרט פולחן ../images/Emo13.gif ../images/Emo99.gif

בקשר לשיר i was hoping ,בין השירים האהובים עליי ביותר, וללא ספק השיר המבלבל ביותר שהיא אי פעם כתבה (ולא חסרים לה גם כאלה), מאוד ברור לי מה הוא אומר לי , אינדיוידואלית, בקשר להסבר , זה כבר יותר קשה. זה ההסבר שאלאניס נתנה על השיר הזה: "The choruses in this song are about my having been excited with the newly discovered opportunity that I was—the relationship I was in—and what it was providing for the both of us. I had never understood the healing quality of safety and intimacy, or the consciousness that was required of me to be in that kind of relationship until that point. The verses are my recounting three separate conversations/experiences."

אוהבי אלאניס= אוהבי נערה בהפרעה?

אם כי אני מבינה את הקשר, המציאות האפלולית והלא ברורה שתוקפת לפעמים. יש פה גם במקרה אוהבי אלג'יר?

j u n k

New member
ברוווורר

בנוסך לכך שזה סרט מעולה- יש בו אנג'לינה...

j u n k

New member
../images/Emo9.gif יאללה שרשור אנג'לינה ../images/Emo3.gif

אני חייבת להוציא את זה מהלב- מצאתי את הקלטת של נערה בהפרעה ב-10 שקקקקקקקקל!!! אתם קולטים?! 10 שקל, חטפתי אותה ישר מהמדף. פו, עכשיו כשזה יצא, אני כבר מרגישה הקלה באזור הלב

AlanisJunkie

New member
לי יש את שני הסרטים בדיוידי!

גם את ג'יה וגם את נערה...:) ומה זה "נערה בהפרעה" ב10 שקל? היית אומרת לי היית משיג לך אותו ב20 שקל בדיוידי עם תוספות ואיכות סאונד ותמונה משופרים. :)

אתם יודעים שיש פורום אנג'לינה?

כי אנ שמחה שהניק שלי גרר כאלו תגובות, אבל בסך הכל רציתי שתעזרו לי רצת עם I WAS HOPING ואל תשכחו שהניק שלי זה בוזנה קייסן ולא ליסה רו. וזה לא סתם. ווינונה ריידר לוקחת בסרט את פרס השחקנית (למרות האוסקר של אנג'לינה) וחוץ מזה לפי דעתי היא יותר יפה (אבל אולי זה בגלל שאני בת
)

j u n k

New member
oh shut up!! ../images/Emo3.gif

חוצמזה גם לי יש את ג'יה בוי די וי ,ברווווווור ...

למעלה