אתה בא לעצרת בשבת ?? אני אזמין לך לימוזינה שתחכה ליד המדרגות.
ד דר דרעק New member 28/10/04 #22 אני בא אבל אני מוותר על הלימוזינה אני מעדיף שלא ידעו שאני בא... יש לי אחרי העצרת פגישה אם ראש הממשלה. אבל אל תספר לאף אחד, זה סודי (לפחות זה מה שאמרו לי בשב"כ).
אני בא אבל אני מוותר על הלימוזינה אני מעדיף שלא ידעו שאני בא... יש לי אחרי העצרת פגישה אם ראש הממשלה. אבל אל תספר לאף אחד, זה סודי (לפחות זה מה שאמרו לי בשב"כ).
B beatman Member 28/10/04 #23 אני אמרתי לשב"כ שיגידו לך את זה../images/Emo8.gif איך תגיע לפגישה ? אני אזמין לך אל תדאג.
ד דר דרעק New member 28/10/04 #24 סבבה אבל בתנאי שלא אתה הנהג! אני מפחד שלא תיתן זכות קדימה בצמתים <אהמ אהמ>... אני גם צריך אחרי זה את הלימוזינה לקחת איתה מישו לבית חולים בדרך הכי ארוכה שאני יכול. "נאבד" את הדרך...
סבבה אבל בתנאי שלא אתה הנהג! אני מפחד שלא תיתן זכות קדימה בצמתים <אהמ אהמ>... אני גם צריך אחרי זה את הלימוזינה לקחת איתה מישו לבית חולים בדרך הכי ארוכה שאני יכול. "נאבד" את הדרך...
B beatman Member 28/10/04 #27 אני לא הנהג אני אחכה לך בפנים. אל תדאג הנהג שלי זוכר טוב מאוד את צירי הפינוי ובמיוחד איך לשכוח אותם !
אני לא הנהג אני אחכה לך בפנים. אל תדאג הנהג שלי זוכר טוב מאוד את צירי הפינוי ובמיוחד איך לשכוח אותם !
ד דר דרעק New member 28/10/04 #29 טוב, אבל תזמין גם את גלית הגיע הזמן להראות בפומבי את עבודת האומנות שלי.
ד דר דרעק New member 28/10/04 #32 כן שני הרים מושלמים ועמק הסיליקון באמצע... ובמקרה שלך הייתי צריך להשתמש בהרבה סיליקון...
G ga1it1 New member 28/10/04 #34 U said it הם באמת מושלמים..! אהה ולכול חברי הפורום..! אתם תמותו בתולים...! אז תתחילו להיות נחמדים למעט הבנות כאן...
U said it הם באמת מושלמים..! אהה ולכול חברי הפורום..! אתם תמותו בתולים...! אז תתחילו להיות נחמדים למעט הבנות כאן...
B beatman Member 28/10/04 #35 בסדר אני רק אעיף אותה מהלימוזינה לרכב מקביל כדי לעשות לכבודך יום מיוחד בשנה.