שלום...

שלום...

אני חדשה פה... אבל בכללי אני די מבינה את הסיכון בסיאנס... כשהייתי עוד קטנה תמיד רציתי לעשות סיאנסים... תמיד שמעתי שחברות שלי עושות... אבל לא היה לי את האומץ... [לא שאני מפחדת מרוחות...] הקטע הוא שאני רק צריכה הסבר קטן... מה עושים? מה צריכים? כמה אנשים? וכל הדברים הללו... אני מאוד הודה למי שיסביר לי. אוראל

Gulash Man

New member
אקשיבי

באינטרנט יש פול חומר וזה ממש המון לכתוב פשוט תחפשי נגיד בגוגל...יש אתרים ממש טובים נגיד בית הרוחות רק שאין לי מושג מה הכתובת שלו...

12111 מיכל

New member
היי

אני חדשה יש לי כמה שאלות 1)כול עניין הזה של הכישוף הזה מסוכן והוא יכול לפגוע באנשים שקורבים לי??? 2)אני מאמינה בדבר זה ורוצה ללמוד את זה אני רוצה ללמוד את זה אם אני יתחיל ללמוד את זה זה כאילאו שאני לא יאמין בה'(סליחה על הניסוך הגרוע של השאלה)

I am a freak

New member
../images/Emo35.gif לא הבנתי את השאלה השניה.

1. יכול לפגוע בדיוק כמו שזה יכול להועיל. תפוח זה דבר תמים, נכון
אבל אם תזרקי תפוח טעים ממש חזק לראש של מישהו- הוא ייפגע. הבנת את המסר
הפריק.

I am a freak

New member
מה הסכנות ב"ללכת ברחוב"../images/Emo35.gif

את שואלת דבר כל כך כללי, בגלל זה כל כך קשה לענות על השאלה שלך. מה הסכנות בללכת ברחוב
את יכולה ליפול להחליק לשבור את האף להיחטף ע"י חייזרין ..... את מבינה, מיכל
קשה לענות, כי השאלה כללית ותשובה על שאלה כללית היא ארוכה, מתוסבכת ולא ברורה. הפריק.

12111 מיכל

New member
תגובה

אני יודעת שהשאלה כללית מדי אז אני ישאל ככה אם אני מתחילה בנושא הזה של מאגיה וכישוף אז אני יכולה למות הוא מישהו אחר יכול למות כמו אמא שלי הוא אבא שלי תבין אני ילדה פחדנית אז אתה חושב שכדי לי להתחיל אם הנושא הזה??.. אני רוצה ללמוד את זה בגלל שהנושא הזה מענין אותי בבקשה תענה לי(אני יודעת שאני קרציה ואני מצטערת שאני מטרידה אותכה)

תגובה ../images/Emo13.gif

כה, גם אני פוחדת לעשות סיאנס אבל אני ממש ממש מאמינה בזה ויש לזה הוכחות... אני מאמינה לכל הסיפורים באתר, ויש לזה גם הוכחה בתנ"ך... אבל לפי מה שהבנתי (תבררי אחר כך אם זה נכון..) שאם את רוצה לעשות סיאנס את צריכה לוח עץ, שני נרות, ספר תנ"ך (לא חובה), ולרשום את כל האותיות והמספרים (מ-0 עד 9... אם הרוח תרצה לכתוב "12".. לדוגמא.. היא תסמן לך "1" ואז "2"...) בעיגול.. נראה לי... ולשים באמצע כוס, ככה הרוח תזיז את הכוס ואת תקראי מה שהיא אומרת... אם את רוצה לנסות.. בהצלחה!!! :) אם לא.. אז תמשיכי להאמין וזהו... :)

למעלה