שלום!

russian girl

New member
שלום!

שלום, אני זקוקה לעצה, אני רוצה השבוע ללכת לשיעור מודרני בסטודיו B, אחרי שכבר שנתיים לא עשיתי שיעור מחול,לצערי(אז תחזיקו לי אצבעות...). עכשיו אני מתלבטת בין: -ויסוסר שרון. -נייס איריס. -פרץ טלי(השם נשמע לי מוכר משום מה
) מה דעתכם? על מי הייתם ממליצים??? תודה מראש

טוב ככה

אני עשיתי טלי ואיריס!!! מאוד נהניתי משניהם אבל אני ממשיכה רק איריס באופן קבוע... על שרון גם שמעתי רק דברים טובים ולפי מה שהבנתי היא מאוד טכנית!!!

Mr GK

New member
המורים.

את פרץ טלי אני לא מכיר, ולכן לא יכול לחוות דעתי עליה. נייס איריס? עשיתי שיעור אחד או שניים שלה, לא מספיק בשביל לקבל דיעה רצינית עליה, אבל לא אהבתי כ"כ את השיעורים שלה ואת האווירה בהם - אין שם יותר מדי התלהבות... ויסוסר שרון? אני קצת משוחד, כי היא מלמדת אותי באופן קבוע ולכן אני מכיר את החומר שלה קצת יותר טוב מרקדנים אשר לוקחים לעיתים רחוקות שיעורים פתוחים שלה. לדעתי, היא מורה טובה, והשיעורים שלה הרבה יותר קיצביים ומלהיבים מאלה של נייס איריס. בהצלחה

דריאנה

New member
מודרני בסטודיו B

יצא לי לקחת שיעורים של כל המורים שציינת בסטודיו B, ואני אישית הכי התרשמתי משרון ויסוסר, השיעורים שלה אומנם הכי קשים אבל הם גם הכי כיפים. האווירה בשיעורים של איריס פחות חיה מאצל שרון, והשיעורים של טלי אותי אישית קצת שיעממו...

למעלה