שלום

שלום

אני חדשה פה... התחלתי ללמוד רק עכשיו, בחיפה. שיעור שלישי ... כיף לא רגיל!!

אצל דידי בבית אבא חושי, נווה שאנן

בכל יום רביעי, קבוצת מתחילות. יש גם קבוצת מתקדמות. אני יודעת שיש לה קבוצה נוספת ברמות ספיר.

n o a b i

New member
דידי מקסימה

למדתי אצלה שנה ומשהו בבית אבא חושי. תעשי חיים!

חוף 1

New member
../images/Emo66.gif שלום

רק לרקוד וכמה שיותר המוסיקה עוטפת כמו נחש אם הרבה אהבה לרקוד כמה שיותר ולהנות .

tlingit

New member
ברוכה הבאה ר ו ו י ט ל ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
תמיד כיף לגלות עוד חברות לתחום אני מזמינה אותך לספר קצת על עצמך, למשל מה את אוהבת בריקודי בטן, איך את מתחברת לתחום וכו'

קצת רקע..

האמת היא שזה מתחיל מהמוזיקה. סבתא שלי , שעלתה ארצה מעירק, תמיד דאגה שאשמע כמה יפה השירה של אום כלתום, עבד אלוואהב, פריד אל אטרש ועוד.. כך שהשירה הערבית לא זרה לי, אבל ריקודי בטן לא נתפסו אצלה כדבר חיובי בכלל... - בלשון המעטה!. יכולנו לשבת יחד לצפות ברקדנית, בסרט וכו' אבל תמיד היתה הדגשה שזה לא מכובד. התפיסה שלנו סלקטיבית ביותר וכנראה שהחלק המוזיקלי "נתפס" ונטמע אצלי והחלק של הכבוד - לא בדיוק... בנוסף, בטח כמו עוד הרבה ילדות, תמיד רציתי לרקוד. לא בלט, יותר בכיוון של ג'אז..(משהו יותר פרוע :+) ) - וככה זה התחיל...- אמנם באיחור רב אבל כנראה שלא יכולתי לברוח מזה הרבה יותר ...

ליMור

New member
ואילו אני,, בלי להרגיש בכלל

עברתי ל 3 פעמים בשבוע,, זה פשוט מטריף אותי זה ממכר זה אמייזינג,,,

tlingit

New member
../images/Emo13.gif

לא מזמן סיפרת שאת חושבת על פעמיים בשבוע.... את משהו

tlingit

New member
כל אחת והמסלול שלה

היתה לנו באמת פעם (או פעמיים, אבל מי סופר
) שיחה על היחס לריקודי בטן, שבזמנים לא כל כך רחוקים נחשבו כעיסוק לא כל כך מכובד. (למען האמת הופתענו עד כמה קצרה ההיסטוריה של ריקודי הבטן כאמנות מקובלת) מעניין שאת לא ספגת את החלק הזה למרות שכן היית מודעת לו.

בכל אחד מאיתנו יש את החלק הפרוע

אולי המורד... חוץ מזה שריקודי בטן נראים לי מדהימים!!! הריקוד, המוזיקה, הצבעים, העדינות, ההחלטיות...אפשר לראות בזה כל כך הרבה. לפעמים אין לי את הסבלנות שצריכה להיות למתחילה כמוני ואני רוצה לדעת יותר וכבר לזוז טוב יותר, ביותר מקצועיות.

למעלה