שלום שלום לכולם... אני חדש מקווה להשתלו... :)
S SlasHmaN New member 6/10/04 #5 אופס... לא ידעתי... אז ככה.. שמי גיל... אני מודיעין... בן 15... חולה מוזיקה.... וזהו... נראה לי...
R rainbowsNbutterflies New member 7/10/04 #19 שלום מישהו!! חחחחח סתם היי, אני רונה...כבר דיברנו אז בשיחת ועידה במסנג'ר... אממ...ברוכה הבאה רונה. XXXXXXXXX
שלום מישהו!! חחחחח סתם היי, אני רונה...כבר דיברנו אז בשיחת ועידה במסנג'ר... אממ...ברוכה הבאה רונה. XXXXXXXXX
E eliya bloom New member 6/10/04 #4 היי ברוך הבא אני אליה בת 13 תספר על העצמך משהו ..איך קוראים לך , בן כמה אתה
C CiNdErElLa3887 New member 6/10/04 #8 שלום שלום מישהו../images/Emo6.gif חח סתם היי גיל..אני הילע..נעים מאוד
G galevine New member 6/10/04 #10 היילווו מקווה שתהיה לך השתלבות מהירה ו...גם אני ממודיעין...איך קוראים לך בן כמה..?..
ל לירונילה היחידה New member 6/10/04 #12 שלום../images/Emo24.gif ברוך הבא.. אני לירון מה שמך? השתלבות נעימה
K KerenWelling New member 7/10/04 #15 היי ברוך הבא!!!!!!!!!! (הו..עוד בן...R WE FEELING LUCKY...?) אני קרן בת 16 מחולון. U?
ה הדס מנסון New member 7/10/04 #18 ברוך הבא../images/Emo13.gif השתלבות מהנה אני הדס בת 13 וחצי מת"א ואני מקווה שתיהיה פעיל בפורום יותר משאר הבנים כי הם בכלל לא כותבים פה.. חבל.. [*אהמ* רמז לשאר הבנים *אהמ* ]
ברוך הבא../images/Emo13.gif השתלבות מהנה אני הדס בת 13 וחצי מת"א ואני מקווה שתיהיה פעיל בפורום יותר משאר הבנים כי הם בכלל לא כותבים פה.. חבל.. [*אהמ* רמז לשאר הבנים *אהמ* ]