שלום

zappa19

New member
שלום

רציתי לשאול אותכם דבר הבא: מאיזה אלבום של מאיר אריאל כדאי להתחיל ומה הרצף שלדעתכם צריך להמשיך? תודה

איל1לשם

New member
אני ממליץ על המבחר

בס"ד זה דיסק אחד (לא האוסף של מדיה דירקט של החמש ולא החדש שיצא עכשיו) והוא מבחר משלושת האלבומים הראשונים -"שירי חג ומועד ונופל"וגלוי עיינים"ירוקות. שכמו שאטת שמה לב השם של האלבומים יוצר משפט אחד רציף ....

zappa19

New member
תודה

שמעתי אותו אבל אני רוצה לעבור על כל היצירות שלו. מאיזה אלבום כדאי להתחיל? ללכת לפי רצף כרונולוגי?

זה מה שאני עשיתי

וזה מאד מומלץ אני אישית לא ממליץ על המבחר מפני שאי אפשר לפסוח על שירים מהאלבומים הראשונים. חוץ מזה המבחר כולל בתוכו רק את שירי עיניים ירוקות, ולפי דעתי ללא זרעי קיץ, וכל שאר האלבומים.

zappa19

New member
הבעיה היא ש...

קניתי: הופעה אחרונה בבארבי (וזה מה שדחף אותי לאומן הזה בכלל) ואז ירוקות\זרעי קיץ ועכשיו אני לא יודע מה לקנות...

פשוט תקנה.

האלבומים של מאיר טובים, יהיה זמן להשלים את הכל. תקנה את שירי חג מועד ונופל, כי זה באמת אלבום מופלא. אבל לדעתי, גם אם תבחר לקנות את מודה אני, ברנרד ולואיז, רישומי פחם או כל אלבום אחר, אתה לא תתאכזב, או בקיצורף מאיר אריאל, מבחינתי הוא סוג של התמכרות, וברגע שמתחילים קשה להפסיק, הסדר הוא פחות קריטי.

novemberain

New member
מה שתמצא בחנות - תקנה

זה מה שאני עשיתי דאז. כל פעם היה דיסק אחר. הראשון שלי, אם אני לא טועה, היה בהופעה עם להקת קאריזמא.

zappa19

New member
אז ככה

למצוא בחנות זה לא בעיה יש את כל האלבומים...ודווקא לא יקר במיוחד 39-49 ש"ח וסתם שאלה...ל-novemberain: בקשר למי החתימה שלך?

novemberain

New member
אז ככה 2 ../images/Emo13.gif

באילת זה קצת יותר בעייתי כי לא תמיד היה הכל ולפעמים צריך היה להזמין במיוחד, לכן קניתי כל פעם מה שהיה. המחירים של הדיסקים שלו באמת לא יקרים ואצלנו לרוב הם נמכרים במבצעים של 3 ב-99. אם השאלה שלך עדיין עומדת בעינה, פשוט תיגש לחנות הדיסקים הקרובה לביתך - עצום עיניים ובחר!
או שתתחיל מההתחלה או מהסוף או מהאמצע או ממה שתרגיש לנכון באותו הרגע... ובקשר לחתימה - תציץ בתיבת המסרים

למעלה