שלום

הילושה1

New member
מקשור?!?!?!?!

אני צריכה לצאת לחו"ל מהבית ספר!!!!! ומקשור שפוטה של אבא שלך אני לא משמשת כשום כדור משחק של אפחדדדדד את מבינה?!??!?!?!!?!?!? אבא שלי מתחנן שאני ישלים עם אמא שלי ואני לא רוצה אני לא מדברת איתה כבר 4 שניםםםםם וזה בכלל לא מעניין אותה אני עוברת לידה ברחוב היא אפילו לא מדברת אליי אז על מה את מדברת סתמי את הפה שלך לפני שאת מדברת על משו שאת לא יודעת על מה מובן!? ושקלי את המילים שלך

הילושה1

New member
שלום

אני חדשה בפורום :) רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור לי אני קטינה, בת 15 וההורים שלי בהליכי גירושים, אני לא מדברת עם אמא שלי כבר 4 שנים עכשיו הדרכון שלי אצלה, ואני רוצה לטוס לחו"ל לסופשבוע, והתקשרתי אליה לבקש את הדרכון שלי והיא טענה שהיא לא יודעת איפה הוא אני יודעת שהוא אצלה כי היא שמרה אותו מאז שאני קטנה אני רוצה להוציא דרכון חדש, אבא שלי הוא המשמורן שלי והוא מאשר לי להוציא דרכון ולטוס אז אין לי בעייה עם הוצאת הדרכון כי אני יודעת שאני צריכה רק הורה אחד כי הם עוד לא גרושים אימי יודעת שאני צריכה לטוס לחו"ל ואני מפחדת שהיא תוציא לי צו עיכוב יציאה מהארץ, מה אני יכולה לעשות בנידון? אני יכולה למנוע את זה בדרך כלשהי...? מי שמבין בזה אני מאד מבקשת שיענה לי זה מא ד חשוב לי כי הטיסה בקרוב

הילושה1

New member
יואוו

זה לא נוגד את חוק יסוד כבוד האדם וחירותו? שהיא לקחה לי את הדרכון

igalgolan

New member
למה את חסרת סבלנות?

האם בגלל שאת "ילדה קטנה" או מה?! יגאל גולן

הילושה1

New member
כי חשבתי

שגם פה לא מתייחסים אליי בגלל שאני ילדה קטנה כי אפחד במדינה הזאת לא מתייחס אליי

הילושה1

New member
וד"א

סליחה חח אני פשוט לחוצה בגלל שאני חייבת לקנות את הכרטיסים עוד היום ואני צריכה לדעת אם לקנות אותם או לא

igalgolan

New member
אל תקני כרטיסים

דיונים בבתי משפט תמיד לוקחים יותר זמן ממה שנדמה מלכתחילה. אני אפילו בספק שתגמרי את הדיונים לפני שתגיעי לגיל 18. בית המשפט לא ממהר לפעול נהג הורים גם אם הם בריב עם ילדם. נראה לי מאוד תמוהה ההתייחסות לבג"ץ, או שאינך בקיאה בהליכים הקודמים, או שמדובר במקרה מאוד חריג, או שמדובר בביצה שלא נולדה. יגאל גולן

הילושה1

New member
אז זהו ש

מדובר במקרה מאד חריג במיוחד עם שופט מושחת כמו שיש לי ועם אמא כמו שיש לי.....

הילושה1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הילושה 1 שלום

עד כמה שאני יודעת לא ניתן למנוע את פייתה של אמך לבית המשפט בבקשה להוציא צו עיכוב יציאה מהארץ. אם, כמו שהבנתי מהשרשור כאן, הסיפור של משפחתך ידוע לבית המשפט אז יש סיכוי שצו העיכוב לא ינתן במעמד צד אחד ובית המשפט יבקש לשמוע גם את אביך ואולי גם אותך.

תשובה

אולי אפשר להוציא דרכון חדש. אם היא לא יודעת איפוא הוא הדרכון אבד ואין מניעה להוציא חדש. אם יש צורך בהסכמת שני ההורים עלולה להתעורר בעיה. מבחינה משפטית את זכאית לקבל דרכון. לקטין יש חופש תנועה ויש לך גם מעמד עצמאי בבית המשפט. תוכלי להגיש תביעה לבימ"ש נגד אמך אם תרצי.

למעלה