שלום

שלום

התעלפתי באוגוסט בחו"ל...בטוריקה בעצם והייתי שם בבית חולים. הגעתי ארצה עשו לי בדיקות וגילו שיש לי אפילפסיה פוטוסנסיטיווית, התחלתי לקחת לפני כמה ימים תרופות והנוירולוג אמר שזו אפילפסיה שניתן לרפא אותה. השאלה שלי היא בעצם כללית: מה האפלילפסיה כוללת והאם יש מצב שאני אקבל עוד התקף? על מה אסור לי להסתכל ואיפה אסור לי להיות? היה כתוב שבזמן לקיחת התרופה יש תופעת לוואי של רגישות לשמש? האם זה באמת כך? כי התחלתי ללכת עם חולצות ארוכות וחם לי. lol. אודה לכם על התשובות

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני רואה שהיום זה יום הפוטוסנסיטיביים
אם התחלת לקבל תרופות לפני זמן לא רב הרי שיש אפשרות לעוד התקפים. התאמת תרופה לאפילפסיה היא לא מדע מדויק והולכים בשיטה של ניסוי וטעיה עד שמוצאים את התרופה הנכונה. כמובן, ייתכן שבמקרה שלך התרופה שאתה מקבל תאזן אותך ויש לקוות שלא יהיו יותר התקפים. לגבי שמש ואפילפסיה פוטוסנסיטיבית לא שמעתי על כך, אך לא שמעתי אינה ראיה. צריכים עוד לבדוק. כידוע אנחנו לא מומחים כי אם נותני תמיכה. כדאי שתתקשר לאי"ל - הארגון הישראלי לאפילפסיה כדי לקבל יותר פרטים. תסתכל בשאלות הנפוצות ותמצא שם את הטלפון שלהם ומה הם עושים. רק בריאות

עב

New member
תתנחמי בזה שעוד מעט חורף

אני התחלתי לקבל טגרטול לא מזמן ואכן ברשימת תופעות הלוואי (הארוכה למדי) רשומה גם רגישות יתרה לקרינת השמש והמלצה להשתמש בקרם הגנה. אולי גם את קיבלת טגרטול או משהו דומה.

מתן79

New member
תיקון טעות...

את ההודעה של עב אני כתבתי, לא עב, אנחנו פשוט משתמשים באותו המחשב.

qt1

New member
ברוכה הבאה ארטיק לימון../images/Emo142.gif

וחג שמח
הפורום עזר לך למצוא מידע על האפילפסיה? שוב, ברוכה הבאה ואם יש שאלות אז קדימה... שיהיה רק טוב

למעלה