שלום :)

נ ע ץ

New member
שלום :)

היי אני חדשה... תגידו אולי יש לכם המלצות לשירים מרגשים כאלו של אירוסמית', עצובים שקטים, בסגנון איינג'ל קריינג קרייזי (אין לי כוח לכתוב באנגלית) אז.. למישהו יש המלצות?

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הגעת בדיוק בזמן....יש לנו מיפגש פורום בפתח. ספרי כצת אל עצמך.... מי אתה? מאיפה את? כמה שנים את מכירה אותם? איפה אפשר להשיג וויזה לאוסטרליה? מה חשיבות המאפכה הצרפתית בעיני היפנים? איפה אפשר להשיג בערץ תקליט ווניל של פרנמנט וקיישן?

Hangman Jury 87

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הרבה אנשים בזמן האחרון באים לפורום
נראה לי השירים המרגשים של אירו' את כבר אמרת.. יש גם את What it takes Hole in my sole

נ ע ץ

New member
תודה :)

אני נקבה, מחיפה, בינואר בת 17 מכירה אותם כבר בערך 4 שנים וכל השאר זה כבר מחוץ לתחום שלי :).

Aeroguns

New member
כמובן שיש

You See Me cryin Lay It Down Dream On What It Takes Seasons Of Wither St.Jhon Hangman Jury ועוד שאני לא זוכר כרגע כי קמתי הרגע ישנתי וקיצר בטח ימליצו עוד..

האם יש לך

איי סי קיו או מסנג'ר? ואני רואה שיש כבר 3 חברי פורום צפוניים [אגב אני ממגדל העמק]

RockThisWay

New member
היי, ברוכה הבאה..

אני אישית פשוט מתה על LAY IT DOWN.. אחד השירים היותר מרגשים שלהם..

AeroSlash

New member
ברוכה הבאה..

הנה ההמלצות שלי, אגב עשינו פה כבר שרשור של בלדות אבל מילא: תתחילי מהחדשים יותר והם: Angel What it takes Amazing Crazy Cryin' Fallen Angels Kiss yor past good-bye Full circle Hole in my soul Avant garden Luv lies Fly away from here The grind אז הישנים יותר הם: Dream On Seasons of wither You see me crying Sweet Emotion (לא ממש בלדה) Home tonight Kings & Queens Mia Cry me a river

למעלה