שלום!

שלום!

אני בכיתה יב' ועדיין לא באו והסבירו לנו על שירות לאומי, ולא נתנו לנו את החוברת של כל המקומות.... ואפשר להגיד שאני די בלחץ... אז מישו פה יודע מתי מקבלים את זה? מתי מסבירים?

M o n a L i s a

New member
אם את בבה"ס חילוני, אז הם לא יבואו.

תשאלי כאן את מה שאת רוצה לדעת.

אני בבי"ס דתי..

אולפנית.. רציתי לדעת את כל התהליך, איך באים לבדוק? דרך מי מה? איפה יש דברים שאני רוצה... מבינה? אין לי מושג על כלום...

אין לך מה להחלץ!!

אם את לומדת בבי"ס דתי יגיעו אליכן קשריות לבי"ס וההנהלה תעזור לכן ותנחה אתכן... עכשו המקומות עדיין עסוקות בקליטת הבנות החדשות ושנה הבאה לא כ"כ מענינת אותם. תנשמי עמוק, תרגעי, וחכי בסבלנות
(לי זה קצת קשה, אבל אין ברירה...)

עם הנהלה

כמו שלנו אפילו בן אדם הכי רגוע היה נלחץ... אני לא סומכת על ההנהלה בגרוש...

חברה של אחותי היא יועצת לשירות

והיא אמרה לי שמתחילים אחרי החגים. את יכולה בינתי'ים להכנס לאתר של בת-עמי

tamarhp

New member
אצלנו יתחילו רק בסביבות חנוכה

בשביל מדרשה, למשל - זה מאוחר מדי....

ST

New member
לא, זה לא ממש מאוחר מדי.

הימים של המדרשות זה ממש באיזור חנוכה, ואת תספיקי. אני הספקתי, בכל אופן - הכל (סיימתי כבר שירות לאומי). ורק דרך המסבירה/מקשרת/איך שלא קוראים לזה...

tamarhp

New member
אבל צריך לשלוח טפסים לפני

ויש יום ראיונות מרוכז - שזה כבר לפני חנוכה, ואם בחנוכה רק מתחילים - זה יוצא ממש על הגבול... (אני מדברת על המדרשות של איגוד המדרשות, לא יודעת בקשר לשאר המדרשות - לא ענו לי פה בשירשור למטה
) אגב - זו אסתי שהיתה פעם בפורום בנ"ע???

ST

New member
אני גם עשיתי את המיונים האלו..

והספקתי, למרות שחיכיתי למסבירה.. את יכולה לשאול אותי במסרים/מסנג'ר אם יש לך על מדרשות ספציפיות שאולי בדקתי... שבוע טוב! אגב, התארסתי השבוע. :) וכן, זו אני...

יא, מזל טוב ../images/Emo13.gif

(גם אני בפורום בנ"ע... למרות שאת בטח לא זוכרת אותי, וגם החלפתי ניק...)

קודם כל

מזל טוב!!! אני לא מעוניינת במדרשה.. רק בשירות לאומי... אני מקווה שהכל יסתדר לי בסוף... תגידו מה הסיכוי להתקבל עם חברה לאותה דירה?

ST

New member
נכון, וזה גם תלוי

ברכזת. אם אתן עם אותה רכזת, זה יותר פשוט (כי בדרך-כלל כל הבנות של רכזת מסוימת נמצאות בדירה אחת (או בכמה), ולא ממש מערבבים. בכל אופן - תמיד כדאי לשאול. זה גם תלוי באיזה איזור בעיר (למשל בירושלים בשנה שעברה, היו לרכזת שלי בנות בארבעה איזורים שונים בעיר.. השנה קצת ריכזו את זה...)

למעלה