שלום!

stary1

New member
שלום!

חברה שלי מצאה נחש עין החתול צעיר, ממה שקראנו יש להאכיל אותם בלטאות קטנות... האם יש עוד משהו שהם אוכלים?! והאם יש לכם קישורים או מידע כלשהו עליהם?! ושאלה אחרונה..אתם יכולים בבקשה לשים תמונות שלהם?! תודה מראש...שחף

שחף שלום

אני שמח לשמוע העניין שלך ושל חברתך בזוחלים אבל אני חושש שתצטרכו לשחרר את הנחש שתפסתן מכיוון שאלו עבירות על החוק גם לתפוס זוחל ארצישראלי וגם לגדל אותו. אם אתן באמת מתעניינות ורוצות ללמוד עליהן תתחילו להשתתף בפורום, לקרוא ספרות בנושא ואולי באחד הימים גם תגדלו נחש שמקורו בחו"ל והוא חוקי לגידול בארץ. אני מציע לך לקרוא את ההודעה של הבחור שתפס שלוון כתמים והתגובות להן הוא זכה, היא מאוד דומה להודעה שלך. אז קחי את הנחש לאזור לא מיושב בסביבתך ותשחררי אותו כי זה הדבר הנכון לעשות בעיקר לטובת הנחש אבל גם מבחינת החוק.

יונתן שלום לך..

תגיד לא עדיף שתפרסם איזושהי אזהרה בכותרת שמי שבכוונתו לגדל או שתפס זוחל מוגן שלא יתאמץ לישאול שום שאלה אנחנו פשוט ניתעלם ממנו או שנסכים בינינו שרק אתה או דרימינג מגיבים בניסוח קצר ואחיד לכולם?

למעלה מופיעים גם מאמרים

וקישורים לכל מני אתרים ועדיין רוב האנשים מעדיפים להתעלם מהם וקודם כל לשאול על גבי הפורום. אני לא חושב שרק אני או הדר צריכים לענות למקרים כאלו, אני חושב שזה התפקיד של כל החברים בפורום שמתנגדים לגידול של זוחלי ארץ ישראל.

1צחי

New member
וכמו שהאנגלים אומרים (בתרגום חפשי)

הן הן הן הן הן.

למעלה