די די רגע רגע רגע אמאאא../images/Emo6.gif
הצילו תעזרו לי אמאאאאאאאאאא אני לא יכולה יותר זה לא ללב שלי רגע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
די אי אפשר ככה תעזרו לי אני מתה פהההההההה אפרת חחח לדבר עם אפרת חחח רגע הצילו אין לי אויר!!!
אמא רגע להירגע יוגה יוגה יוגה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איי שנייה הצילווו אחח רגע... להירגע אויר אויר.... "שלום הגעתם לאפרת כהן תפסיקו להטריד אותי ואל תשאירו הודעות אחרי הביפ. ביייייייייייייייייייייייייייייייייפ
ואם אתה עוד מצפה לתשובה אז לא אתה לא תדבר עם אפרת בטלפון ולא תטריד אותה בלילה כשהיא רוצה לנוח לא בלילה ולא ביום! מי יטריד את אפרת שיזהר&*%#$^#@^@*%
הבנת?!!?!??!?!? וזה מסר לאומה כולההההה אסור להטריד מושלמות!!!!!!!!!!!!!!! ובעיקר לא את המושלמת הזאת