שלום!!!

שלום!!!

תגידו לי מתי נפתח הפורום הזה? למה כשאני הייתי בשמו"צ לא היה פורום כזה?! יש פה מישהו מקן בת ים?

את קומונרית?

טוב אני בוגרת קן בת ים. בחיים אני לא אשכח את התקופה היפה הזו!!! אין כמו קן בת ים. הייתי רוצה לדעת מה קורה עכשיו עם הקן... האמת אני יודעת שהוא עבר שיפוצים רציניים, אבל עדיין לא ראיתי... וגם שהוא כבר לא ממש קן אלא יותר מתנ"ס. מה הולך שם? יש פעולות ? יש חניכים? מי הקומונרים?

יותר נכון כמו קניון קטן

אני לא קומונרית אני מדריכה שם אני עכשיו ביא'.. עכשיו הקן הוא גם מרכז נוער..קן רב תחומי,הוא לא ניראה ממש כמו קן אלא כמו מתנס או משהו כזה אבל השנה אנחנו(השמוץ) מתכוונים להשתלט על המקום ושיכירו את המקום לא בזכות המרכז נוער שבו אלא בזכות השומר הצעיר... יש פעולות בקן..אני אישית בקבוצת תיאטרון של השומר הצעיר בבת-ים יש לנו בקן כתות ט' שעוברים כרגע קורס מדצים...השבוע יהיה לנו שבוע חפיפות הקומונרים מתחלפים..את מוזמנת לבוא אני יודיע לך מתי יהיה הערב בקן שיתבצעו ההחלפות..

TheBlackFairy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif

והפורום נפתח לפני ארבעה חודשים בערך
.

סבבה

תודיעי לי ואולי אפשר לארגן איזה ערב בוגרים? אני יודיע לכל החברה הותיקים יכול להיות מגניב... אוף אני מתגעגעת...

אין בעיה

אני ידבר עם הקומונרית שלי נראה מה אפשר לעשות..והערב חפיפה יהיה ביום חמישי בערב בסביבות השעה 7...את מוזמנת

עכשיו באים חדשים

עכשיו עוזבים יוראי ורותם..(לא זוכרת תשמות משפחה) והיו 2 חלטיות נועה קינן ובת חן ישראלי..אבל את בטח מכירה ליאור לויתן שהוא היה הרכז קן שלנו עד לפני שבועיים

Enigma48

New member
בטח מכירה

את בת חן אני מכירה. ואת ליאור לוויתן - ברור!!!! היה קומונר בקן ומדריך של הקבוצה שלי (דווקא הנרי)

Kobi Guerrero

New member
"יש כאן מישהו מבת-ים?"

גדול! סטנדאפיסטית גדולה את! סתם, סתם... פשוט דרש...

למעלה