שלום...

גליתT

New member
שלום...

אההמ נכנסתי לפורום הזה וקצת הסתבכתי עם כל השרשורים האינסופיים האלו... סורי שאני פותחת הודעה חדשה אבל שלחתי מסר למנהלת,רק שלפי מה שקראתי היא בטח עסוקה בלשחזר את השרשור המחוק... בקיצור, מישהו יכול לעזור לי להשתלב? אני רוצה לעזור, ואני לא רוצה להעיק על המנהלת עוד יותר...בטח גם ככה ייקח לה מלא זמן וכוח...

נירה63

New member
גלית ברוכה הבאה.../images/Emo140.gif

מהיכן את? כל עזרה אני חושבת תתקבל בברכה.

גליתT

New member
יופי!

אני מאזור השרון, אני עוברת על השרשורים אבל זה קצת מבלבל... אני אשמח לתרום, גם ציוד וגם פיזית, כי אני אחרי ביצפר ולפני צבא כרגע ככה שיש לי זמן...

גליתT

New member
בנוסף, עלה לי רעיון,

אני לא יודעת אם הוא כבר הועלה אבל.. חשבתי על הכנת עוגות, עוגיות וכאלה לפתיחת שנת הלימודים החדשה, אני אוהבת להכין, ואני מכירה די הרבה מתכונים, ככה שאני יכולה לעשות את זה מכל הלב אבל אני צריכה קצת עזרה- כיוון, איזה בתי ספר צריכים (כי אני אמנם רוצה לעשות לילדים טוב, אבל אני מעדיפה יותר לילדים שחסר להם, ולא כפינוק), חשבתי לארגן משהו כזה עם עוד אנשים, אבל אני לא ממש מנוסה בארגונים כאלה עדיין... אז אני אשמח לפעול בנושא, אם מישהו מעוניין שבת שלום לכולם! וכל הכבוד על הפעילות!

מאוד פשוט

כל רעיון מתקבל בשמחה. בכל מקום שאת רואה שאת יכולה לעזור פשוט תודיעי. דברים נוספים פשוט שואלים.

גליתT

New member
אז בעצם, יש הענות לרעיון שהעלתי פה

??? כי שוב, אני לא מכירה אישית מקומות כאלה...

יכול להיות מצוין לקראת הפרוייקט הבא

חבילות מזון בראש השנה. חשוב להיות בטוחים בעניין הכשרות, חלק מהמשפחות דתיות. הכי טוב שתצרי קשר עם פנינה או עם jole. הן יודעות הכי טוב מה הולך לקרות.

עץ ועצה

New member
רעיון

אפשר לעשות עם איזו תנועת נוער מכירת עוגות ועוגיות שתכיני ולהשתמש בכסף לכל כך הרבה דברים שצריך פה... פעם תנועת נוער עשתה התרמה כזאת למועדון לאוכלוסיות מיוחדות שעבדתי בו,ביום שישי למשך 3 שעות-נאספו 2000 שח בלי לעפעף,וגם זה רק בגלל שנגמרו העוגות כ"כ מהר... תחשבו כמה אוכל/סגירת חשבונות חשמל/מוצרי הגיינה אפשר לקנות ב2000 שח

רעיון טוב!

אנחנו גם עשינו את זה לצרכים שלנו, אך נשמח לעשות זאת למען הקהילה

גליתT

New member
../images/Emo68.gif הפשלתי שרוולים

מבחינתי אפשר להתחיל ברגע זה... כל מה שצריך זה אותי..במטבח. (ולא בקטע השוביניסטי)

עץ ועצה

New member
יכולה לעזור

בארגון מי שיעמדו למכור בקרית אונו וגבעתיים,אולי גם פ"ת אבל רק בעוד שבוע כי עכשיו רק חוזרים ללימודים ונראה לי שיהיה קשה לגייס בני נוער לשבוע הקרוב. אם המנהלות מאשרות את המבצע,אנחנו יכולות לעבור לטלפון ולהתחיל לתכנן...

גליתT

New member
סבבה רק ש...

אני מאזור השרון, למרות שבכלל לא אכפת לי להעביר את זה ערב לפני או משהו אבל אלו פרטים קטנים שאפשר לדבר עליהם כמו שאמרת, לאחר האישור, בטלפון

גליתT

New member
תודה, נראה שאני אצטרך...

אבל סומכת עליכם ועליי ולאט לאט נשתף פעולה

עקרב28

New member
בטוח שיהיה בסדר...

גם אני חדש כאן ועדיין לא נקלטתי רישמית עדיין בשלבי התאקלמות כאן. הפורום הזה חם ואוהב ככה שאין סיבה שתהיה לנו כאן בעייה. ותודה לכולם אתם עושים כאן עבודה נפלאה

גליתT

New member
אחלה! ואגב -

כמו שאמרתי אני בין לבין, יש לי זמן לעסוק בזה, ויש לי בינתיים בערבים אוטו, ככה שאולי אפילו בהובלות של שקים וארגזים אני יוכל לתרום... ?

../images/Emo24.gifברוכה באה גלית

אני ממש בשעה הקרובה מכניסה הודעה על מבצע ראש השנה וגם על הבת מצווה שאנחנו עורכים ב-9/9 ונשמח לכל דרך שתבחרי להשתלב. פנינה

גליתT

New member
בכייף!

אני מאוד מעוניינת לעזור, אפשר פרטים? איפה? מה צריך?

למעלה