../images/Emo58.gif
עזבי אין לי כוח לענות חח... אמממ לא, מאק לא מתחתנת עם באגמי... היא מבינה שהיא אוהבת את הארם. יש לה חיזיון כזה כמו שהיה לה עם קלואי ואחרי זה יותר מאוחר בעונה 7 עוד פעם והיא מגלה את המיקום של הראפט שלו (חחח לכתוב רפסודה לא נשמע לי מתאים...זה מזכיר לי את האקלברי פין
) והם מוצאים אותו לא רחוק משם, מטיסים אותו לסיקביי של הPH (לא, לא פורנו הייר!!
) כשהוא על סף היפוטרמייה ובלע הרבה מים. מצליחים להציל אותו (מן הסתם, כי יש עונה 10
) וכשמעבירים אותו לבת'סדה הוא לא זוכר את כל המערכת יחסים שלו עם רנה... באגמי עוזב את מאק והיא מתקשרת להארם והוא אומר לה את המשפט המפורסם- come to me. why?! so we can talk we've already talked i need a better reason you know the reason.... בדרך כלל זוכרים רק את ה- come to me....you know the reason אבל לומשנה... כשהיא מגיעה הארם אומר לה שאבא של רנה נפטר והוא לא יכול לעזוב אותה ובסוף רואים את מאק עומדת מחוץ לדירה של הארם כשיורד עליה גשם (...סוף מאי ויורד עליה גשם...וושינגטון עיר מוזרה
) ורואה אותו מחבק את הפקצה...סוף
ספוילר בא מהמילה ספויל באנגלית- להרוס ...זה בעצם עתידות, דברים שעוד לא שודרו. במקרה שלנו דברים שעוד לא שודרו בערוץ ישראלי.. טוב לא בשביל כולנו אבל לוחשוב... אמממ איך? spoilerfix.com ה HBSPOILER האתר של CBS TVTOME וכמובן בדרכים לא חוקיות