שלום,

פילומנה

New member
שלום,

אני חדשה בפורום. האם ידוע למישהו מתי אמורה הסדרה להמשיך בערוץ 3 בכבלים? לאחרונה ראיתי את הארם צף במים ואני סקרנית לדעת מה קרה לו? תודה מראש

היי פילומנה../images/Emo13.gif

אהההמ.. השאלה שלך טובה.... מתשובות שקיבלנו מערוץ 3 כנראה שהעונה ה7 תשודר בערוץ בעונת החורף שלהם..כלום לא עוד זמן רב. אם תרצי לדעת מה קרה לאחר הפרק שהארם צף במים תוכלי להשאיר פה הודעה ואנחנו נדאג לתת לך את הספויילרים...(לידיעתך- הפרק האחרון ששודר בערוץ 3(עם הטביעה של הארם שדיברת עליה) הוא הפרק האחרון בעונה ה-7. בארה"ב העונה ה9 כבר הסתיימה והעונה ה10 אוטוטו בפתח שם ותעלה לשידור ב24.9 (התאריך המיוחחחל שיגיע כבר!) . אז אנחנו מעודכנים בערך עד שם.. אז אם תרצי רק תשאלי...
)

shipper heart

New member
חחח סוז למה בערך עד שם?!

בדיוק עד שם, כולל מה קורה באמצע וקצת מה קורה אחרי פתיחת עונה חח..

פילומנה

New member
ואלה...כל הכבוד על מהירות התשובה.

ודאי ודאי שאני רוצה לדעת מה קורה לו למסכן במים....ובכלל האם ההיא {סליחה שאינני זוכרת את שמה} זו שעמדה להנשא....התחתנה...? והזכרת ספוליירים...מה זה? ואיך אתם מתעדכנים במה שקורה בארה"ב? הפצצתי ביותר מדי שאלות? אז לאט לאט...אני ממתינה.

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

עזבי אין לי כוח לענות חח... אמממ לא, מאק לא מתחתנת עם באגמי... היא מבינה שהיא אוהבת את הארם. יש לה חיזיון כזה כמו שהיה לה עם קלואי ואחרי זה יותר מאוחר בעונה 7 עוד פעם והיא מגלה את המיקום של הראפט שלו (חחח לכתוב רפסודה לא נשמע לי מתאים...זה מזכיר לי את האקלברי פין
) והם מוצאים אותו לא רחוק משם, מטיסים אותו לסיקביי של הPH (לא, לא פורנו הייר!!
) כשהוא על סף היפוטרמייה ובלע הרבה מים. מצליחים להציל אותו (מן הסתם, כי יש עונה 10
) וכשמעבירים אותו לבת'סדה הוא לא זוכר את כל המערכת יחסים שלו עם רנה... באגמי עוזב את מאק והיא מתקשרת להארם והוא אומר לה את המשפט המפורסם- come to me. why?! so we can talk we've already talked i need a better reason you know the reason.... בדרך כלל זוכרים רק את ה- come to me....you know the reason אבל לומשנה... כשהיא מגיעה הארם אומר לה שאבא של רנה נפטר והוא לא יכול לעזוב אותה ובסוף רואים את מאק עומדת מחוץ לדירה של הארם כשיורד עליה גשם (...סוף מאי ויורד עליה גשם...וושינגטון עיר מוזרה
) ורואה אותו מחבק את הפקצה...סוף
ספוילר בא מהמילה ספויל באנגלית- להרוס ...זה בעצם עתידות, דברים שעוד לא שודרו. במקרה שלנו דברים שעוד לא שודרו בערוץ ישראלי.. טוב לא בשביל כולנו אבל לוחשוב... אמממ איך? spoilerfix.com ה HBSPOILER האתר של CBS TVTOME וכמובן בדרכים לא חוקיות

וגל..כל פעם שאני נזכרת באדריפטד2

אני נכנסת לטראומה ענקית... אז בואי נדבר על הפא#*נג סצנת הגשם הזו כמה שפחות...
אחרת אני לא יודעת... אני ...אני... בההההההההההההההההההההההההההההההההההההאאאאאא*פורצת בבכי ודמעות תנין*

ובמילים יותר פשוטות ../images/Emo6.gif..כי אנחנו

כן מבינים את צוצי שלנו.. לגבי כל העולם בחוץ אני לא בטוחה...חחחחחחחח
אז ככה... "המסכן במים"? קודם כל קצת ריספקט... הוא אחרי הכל הדמות הראשית בסדרה ולדמות הזו קוראים הארם (ון) ראב ג'וניור...... אז הוא לא טבע בסוף כי כמו שגל ציינה..."ההיא שאת לא זוכרת את שמה" קוראים לה מאק.. והיא אהובתו הנצחית של הארם(רק ששניהם בלוקים במוח כי הם עד היום לא הודו על כך אחד מול השני...) והיא לא רק שלא התחתנה עם האוסטרלי ההוא (שדרך אגב מת במציאות..
) היא גם הצילה את הארם כי היתה לה מין הרגשה חזקה לגבי איפה הוא נמצא.... לגבי כל השאר.. גל שהיא SHIPPER HEART המתוקה שלנו עידכנה אותך... גם לגבי מה זה ספויילרים וגם לגבי איפה אפשר למצוא את מה שקורה בעונות המתקדמות של ג'אג... אבל................. העצה הכי טובה שלי זה שתעקבי פה אחרי הפורום שלנו ותאמיני לי... יהיו לך את כל התשובות שאת צריכה....

harmless

New member
דווקא משום מה אהבתי את ההגדרה

של "ההיא שאני לא זוכרת את שמה" חחחחח מעניין למה?

אההמ... תר מה אני אגיד לך....

כשאני חושבת עכשיו ונזכרת (לצערי) באדריפטד 2 אני אומרת לעצמי מה בדיוק קרה לסתומה הזו????????????????????????????????????????? היא כ"כ אהבה אותווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה פשוט לא יאמן.... אני עדיין לא מבינה את הקטע של we bouth want to be on top/. לדעתי הארם פירש את זה לא נכון. היא בטח אמרה לי שהיא רוצה להיות למעלה במיטה או משהו כי אני לא מבינה איך DPB יכול ככה , תוך עונה אחת לגרום לכך שהיא תפנה את גבה לאהבה הכי גדולה שלה שהיא חיכתה ורצתה כ"כ הרבה שנים... נשבעת לך זה כ"כ לא ברור לי..... כ"כ לא הגיוני.. כאילו, במשך 7! עונות היא רצה אחריו כמו איזה כלב אחרי עצם. מה קרה פתאום בסוף עונה 8?????????. מה מה מה???????????????????????????????????? לאט לאט אני מתחילה לחשוב שאני שונאת את עונה 9. למרות שהיו בה גם צדדים טובים(מאטי,הארם שנפתח סוף סוף- למרות שאני לא כ"כ בטוחה כמה אני אוהבת את הפתיחות הזו כי היא גרמה לו להיות סיס במובן מסוים שהסברתי אותו פה איפשהוא בפרוש שלי לגבי CB).. בקיצור.. עונה 9 סאקס. עונה 2-7 רולז.....

ד"א גל.. שמעת את החדשות על

שלויימל'ה שלך? כנראה תהיה לו סדרת טלויזיה בערוץ 2 או משהו כזה... כתוב עיתון היום....

harmless

New member
מצד שני הארם ../images/Emo58.gif

כנראה עושה את אותו הדבר בדיוק בעונה 10! וDPB יכול ככה כי הוא כנראה מדוכא מינית ולא רוצה שאף אחד אחר יהיה במערכת יחסים נורמלית. ואם הם כן במערכת יחסים נורמלית אז האישה צריכה להיות כל הזמן barefoot and pregnant! לשכב כל הזמן ולהשריץ (מה שמסביר את השני ילדים הנוכחיים של הארייט, את ההפלה שהיא עברה בצעירותה, את בייבי שרה, ועכשיו גם את התאומים! או כמו שאיי ג'יי שואל את באד "do you ever sleep?" והוא עונה "apperantly not sir!"

אני ממש מקווה שהוא באמת יעשה את

זה בעונה 10 - לפחות בהתחלה שלה!!!! כלומר- אני באמת אבל באמת מתגעגעת כל כך לדמות של הארם כזה חייכן אבל רציני וחכם פלייבוי שכולן רודפות אחריו כולל מאק והוא כ"כ נהנה מזה... אבל בטח שאני רוצה שבסוף הוא כבר יגיד לה שהוא אוהב ורוצה אותה- ואז היא תגיד לו כככככככככככן! לא שתפליץ לו איזה משפט מפגר!! מה היא סתומה????????????????? אררררררררג !!!!!!!!!!! אוף למה הם לא יכולים להיות באמת מחורמנים כמו באד והארייט ולעשות את זה כבר מתחת לכל עץ רענן??? למה?? מה טוב בבאד שאין להארם???????אני יכולה לחשוב על מעל מליון ואחת אלף מעלות יותר!!!!!!!??? ארררג!!!!!!! אוף דונלד!!!!!!!!! נשבעת לך...season 10 better be good!!

harmless

New member
הארם הוא לא פלייבוי ונמאס לי שאנשים

אומרים את זה! הוא לא הולך ומחפש בחורות, הוא לא צד אותם והוא לא משחק בהן! ואני לא חושבת שזה גורם לו הנאה כלשהי! כי לא ככה הוא רואה את עצמו! העונה העשירית זה ממש לא זמן לעוד מערכת יחסים מפגרת! אם היו רוצים שלהארם תהיה חברה הם יכלו לעשות את זה בעונה התשיעית ואז זה היה לגיטימי לגמריי! אבל לא!! אחרי שהוא כביכול "התבגר", הבין מה הוא רוצה, והודה סוף סוף שהוא אוהב את מאק! ואני ממש לא רוצה שהם יהיו ביחד רק בסוף! יש לנו רק 22 פרקים לעונה הזאת וסביר להניח שלא תהיה עוד עונה. אני ירגיש מאוד מרומה אם רק בפרק האחרון הם יתוודו על אהבתם אחד לשני! הגיע הזמן להפסיק לשחק במשחקים מפגרים ולתת להם בני זוג רק כדי שהם לא יוכלו להיות ביחד! הגיעו מים עד נפש!!! זה רק מוריד מהדמות של הארם ומהדמות של מאק! וכן הגיע הזמן שהם יגיעו לאותה מסקנה באותו הזמן אבל זה ממש לא יכול לקרות אם לאחד מהם או לשניהם יש בני זוג! אז למרות שזה כן יקרה (שלהארם תהיה חברה) הייתי מאוד רוצה שזה לא יקרה! הדרך היחידה שזה איכשהו עוד יכול לעבוד זה התיאוריה שלי- שאם היא כן נכונה (ואני בספק כי הם מאוד אוהבים להפתיע ולעשות דברים שאף אחד לא חשב עליהם) נקווה שהיא תימשך רק עד פרק הכריסטמס ולא מעבר לזה! די למשחקים!

אהההמ.. כנראה שלא קראת טוב...

לא רמזתי שהוא מחפש את זה.. זה פשוט... הן נמשכות אליו....כמו זבובים.. מה הוא יכל לעשות? ותר? אם עדיין לא שמת לב dpb ממש לא משחק איתנו את "תוכנית לפי בקשתך" ... לצערי... הבן אדם נהנה להתעלל אחרת איך תסבירי בסה"כ 3 נשיקות במשך 9 עונות??????????? ואחת מהן אפילו לא נחשבת! תראי אין מה לעשות זו הדרך למשוך אותנו הצופים.. אבל היות וזו באמת העונה האחרונה מסתבר אז אני לא מאמינה שזה יקרה בסוף... כבר אמרתי לקראת פרק הכריסמס העניינים יתחילו לקבל תאוצה.. באיזה שהיא דרך, באיזה שהיא צורה זה יקרה. בטוח. וזה לא שאני מאיימת או משהו.. אבל הוא יהיה ממש מסכן אם לא כי יהיה עדר של פרות מטקסס שירדוף אחריו אם לא....חחח הוא ממש לא רוצה את זה.....

וואו המחשב שלי במשרד התשגע..../images/Emo46.gif

הוא מחליט לרשום חצאי מילים או כמה פעמים את אותה מילה... אני מקווה שאתם מבינים את ההודעות שלי...
שונאת להיות במשרד! אררררררררג!

harmless

New member
זה שהן נמשכות אליו אומר שהוא

פלייבוי??????? פלייבוי זה אחד שמשחק משחקים והוא ממש לא אחד כזה! ואני אמרתי שלא שמתי לב? איך אפשר שלא! זאת הדרך פעולה שלו! הוא אוהב לתקוע את זה לצופים איפה שרק אפשר! וזהו שהוא אומר שאם יקרה משהו זה יקרה רק בסוף! העניינים אולי יתחילו לתפוס תאוצה החל מפרק הכיסטמס אבל זה בכלל לא אומר שהם יתוודו על אהבתם בפרק הזה או שהם יתחילו להיות ביחד! זה רק אומר שאולי יצא להם להחזיק ידיים! חחחחח תאוצה אצלהם זה צעדי טיפטופ! וחברה חדשה להארם זה בכלל לא דרך למשוך את הצופים! את יודעת כבר כמה צופים נוטשים את הסידרה רק מלשמוע על הספוילר הזה?! יותר מדי! בגלל זה אני ממש לא רוצה חברה להארם (אלא אם כן זאת אני ואז אין לי שום בעיה עם זה) בשלב הזה זה סתם טמטום ואין לזה שום מטרה חוץ מלעצבן את הצופים עוד יותר ולשמור מרחק עצבני בין הארם למאק שאפשר היה לשמור עליו גם בלי חברה (אלוהים יודע שלמאק יש מספיק בעיות בשביל אישפוז ארוך במחלקה סגורה ) ולשמור על הדמות של הארם ועל התובנות שהוא הגיע אליהם כביכול בעונה שעברה!

אנילאיודעת

שאז‮במסיבת‮פרידה‮לאייגיי‮הוא‮באמת‮היה‮כבר‮די‮בקשר‮כם‮האיליסיה‮הזו‮או‮מה‮שמה‮‮‮‮‮כלומר‮‮זה‮ההסבר‮ההגיוני‮היחידי‮פה‮בכל‮הסיפור‮‮‮‮אבל‮מצד‮שני‮עם‮כל‮שארהפיירםשגיעי‮‮אכ‮‮הענין‮ועדיין‮אין‮שום‮מגמת‮התקדמות‮בינהן‮‮‮‮אוף‮אני‮כ‮כ‮מקווה‮שזו‮לא‮תהיה‮עונה‮‮מעצבנת‮‮‮‮פליז‮פליז‮פליז‮‮‮‮‮

טוב אני אלך הביתה ונשמיך את הדיון

כי מתברר שהמקינטוש שלי פה קצת השתגע והתחיל לרשום במחובר.... ראה הודעה קודמת...
! אז נדבר יותר מאוחר כי יש לי כמה מקומות לקפוץ אליהם לפני... וגם המשך נהשרשור יהיה היום... בתקווה שתפוז יהיו ילדים טובים ולא יפילו לי את השרתים שוב.... ד"א מישהו יודע אם אמיר חי?????????????

למעלה