שלום.

American Girl

New member
שלום.

יש לי שאלה בקשר לכמה תוכניות כמו החיים הפשוטים והטופ מודל הבאה... זה נראה כאילו שממש מתעדים והולכים עם המצלמות לכל מקום שהן הולכות אז לדוגמא כשהן ברחוב ויש אנשים אז לא קולטים אנשים בוהים במצלמה זה הגיוני? וגם לא רואים אותן מסתכלות מידי פעם ישירות למצלמה? איך זה?

???

לא ממש הבנתי מה את בעצם שואלת... אני אנסה לענות בכל זאת.. לפחות רק בקשר לטופ מודל כי את החיים הפשוטים אני לא רואה .. בטופ מודל המצלמה הולכת איתם לכל מקום שהן הולכות... וזהו ואם לא רואים הרבה אנשים שבוהים במצלמה כנראה עבודת עריכה משובחת...

Boran

New member
כי:

המצלמה היא לא מהמצלמות הגדולות האלה היא מצלמה דיגיטלית ממש קטנה, שלדעתי אם היית הולכת ברחוב אפילו לא מאוד סואן לא היית שמה לב אליה בכלל. פרט לכך, יש עבודה בחדר עריכה.

הלוואי שבריאלטי בארץ היו יודעים

לערוך ככה! למשל סדרות כמו פרדייס הוטל ועדן לנצח... כל העריכה והסאונד והמוסיקה עושים את התוכנית פי אלף יותר מותחת... פרוייקט Y למשל הוא הדוגמא לעריכה גרועה! אין מוסיקה ולא יוצרים מתח ולא כלום... וזה ממש הורס

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלה די חשובה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למה לקחו את שי אן מעונה 5 להישרדות אולסטארז מה מיוחד בה או מעשה שהיא עשתה ...? כי ראיתי באתר של הישרדות 5 והיא עפה בין הראשונים.. בתודה מראש.. פשוט לא ראיתי את העונה הזאת

Boran

New member
התירוץ הרשמי

הוא, שהיא נדפקה בגלל הקטע של הטוויסט שלא היה איחוד בהישרדות 5. כי כשהם עברו לגור על חוף אחד היא עברה לצד של השבט השני, ואז כשגילו שהם עדיין שני שבטים, אז השבט שלה התנקם בה על זה. בגדול לדעתי זה בולשיט, היו אנשים בהישרדות 5 שהרבה יותר הגיע להם, כמו ג'ייק, פני, קן והלן
. עם זאת אני חייב לציין שעמדת הצופה-שחקנית של שי-אן בעונה הזו היא מעולה והופכת אותה למאוד כיפית לצפיה.

JoHnYmYsTeR

New member
זה ממש דפוק הקטע שבחרו בה..

יכלו לבחור את ג'ון מהישרדות 7 לפי דעתי הוא באמת אחד הגדולים של הסדרה.....

הציעו להשתתף ל:

סנדרה מעונה 7 - הי סרבה בגלל שלא רצתה להשאיר שוב את הילדים לבד קולין מעונה 1 - סרבה אליזבת מעונה 2 - סרבה

Boran

New member
אתה בטוח שלא הציעו למייקל?

כי לפי מה שידוע לי הוא גם סירב

LOVEtheMcMAHONS

New member
עוד כמה פרטים

אל תשכח שרשימת ה-18 שורדים החלה להתגבש עוד לפני שידעו את מידת ההצלחה של משתתפי הישרדות פנמה (עונה 7). אני יודע שהיו 2 שורדים נוספים שהיוו שורדים מחליפים כאלטרנטיבה לשורדים שיבטלו או יאלצו מסיבות כאלו או אחרות לא להשתתף בעונה והם היו קן מעונה 5 ונדמה לי גם ג'ון מעונה 7.

Boran

New member
לא חושב

לפי מיטב ידיעתי מי שהיתה ברשימת ההמתנה יחד עם קן זו היתה סנדרה, ולא ג'ון.

ג'ון זה הבלונדיני המתולתל?

אני לא אשכח בחיים את השקר על הסבתא שנפטרה!! זה היה קורעעעעעעעעע חחחחחחחחחחחח

JTיXל

New member
אני אגיד לך למה..

כי זה לא כמו בישראל שכל בן אדם שני ברחוב מסתכל על המצלמה כדי שיראו אותו בטלויזיה ובאמת בפרויקט וואי זה מזה גרוע המצלמות על שתלויות בבית זה כמו המצלמות שנסתרות בבנקים לא רואים כל כך מובן שפשוט יעקבו אחריהם עם המצלמות

למעלה