שלום!!

חן j

New member
שלום!!

אני חדשה פה..קוראים לי חן אני בת 19 וקצת,מחיפה, ובצבא(משרתת בבאר שבע) אני מאוד אוהבת את הסטלנים, אהבתי את הדיסק החדש במיוחד את שיר 1 ו9 שאני חושבת שמבחינה מוזיקלית הם השתפרו..רק חסר לי קצת הד'יג.. וזהו..

ברוכה הבאה (=

תתרווחי לך ותהני פה בפורום..יש אחלה אנשים...הזויים אחד אחד וואלה מאיפה בחיפה?

וואלה שעה טובה להצטרף אחות קטנה../images/Emo13.gif

טובה בהחלט!
אני ניצן בת 16 והשירים שהזכרת גם לדעתי הם המשובחים בדיסק (אברהם שישתבח שמו לעולמי עולמים
) אממ אהה כן...
ברוכה הבאה בחורה!!
מקווה שתהני כאן
ומה את עושה בצבא?

חן j

New member
תודה רבה..אז ככה

בחיפה- אני גרה ליד מרכז הכרמל. בצבא - אני סמבצית בחיל אוויר ... וזהו פחות או יותר... מישהו היה בהופעות שהיו שעבר בתל אביב? היה במועדון הגאפן איזה שלוש הופעות..בעסה לי ההייתי בבסיס..

אהלן וסהלן! ברוכה הבאה =)

אז ככה - ברוכה הבאה לפורמנו הקט!!! את תראי איך במהרה את תתחברי אלינו ותתמכרי...זאת התופעה הרווחת כאן..=) כולם מתמכרים אלינו! בכל מקרה- את מוזמנת לשתף/לרגש/לדבר איתנו על כל מה שעולה על דעתך...=) ובינתיים- אני הדר מראשון בת 17 ...מואשמת...=) אהממפפפ... אני ועוד אחד מהפורום היינו בג'ה פאן בשבוע שעבר ביום רביעי (במזל נכנסנו כי "נגמרו הכרטיסים" ובאמת המקום היה מפוצץ!!! לא קרה לי עדיין שלא יכלתי לרקוד בהופעה של השוטים! בקיצר- לא הצלחנו לרקוד מרוב צפיפות) אבל ההופעה הייתה מעולה ואחרי זה הייתה מסיבת רגאיי היפ הופ משהו לא מוגדר היה נחמד+ למרות שהיינו איזה 5 אנשים על רחבת הריקודים ...שטויות! אז תהני לך כאן....ואת מוזמנת למפגש שלנו שהוא בהמשך החופש...

COW COW

New member
שלום אני......

אור נוימן ממכמורת בן 13.5 והקטע עם הדיג', גם אני שמתי לב לזה שחסר וזה קצת מעפן אבל לא נורא

דיייי עם הג'ני הזאת!!! כל המפגש רק

ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ג'ני ...... אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה