שלום

• פותח הנושא kati9
  • פורסם בתאריך

kati9

New member
שלום

אני רוצה לכתוב במקלדת ברוסית . אבל אני יכולה לכתוב רק באנגלית ובעברית . אני רוצה לכתוב ברוסית. מה עושים ? והאם יש אפשרות להוריד קובץ מהאינטרנט כדי שאוכל לכתוב ברוסית . אשמח לתגובה בדחיפות .

אל תסתבכי...

כשאת כותבת הודעה.. שימי לב למטה כתוב לך [רוסית] אם את לוחצת על זה.. נפתחת לך מקלדת וירטואלית.. עם אותיות ברוסית :)

kati9

New member
אבל אני רוצה

שתהיה לי אפשרות לכתוב גם בשאר האתרים . אני רוצה לכתוב בגוגל, באתרים אחרים, ברוסית. המקלדת הוירטואלית נותנת לי אפשרות לכתוב ברוסית רק בתפוז . ואני רוצה שתהיה לי אפשרות לכתוב ברוסית גם באתרים אחרים ולא רק בתפוז .

ymz

New member
איזה מערכת הפעלה יש לך?

בXP למשל יש לך מקלדת וירטואלית מובנת. את צריכה רק להוסיף הגדרות מקלדת רוסית ותשתמשי במקלדת וירטואלית. אם תצטרכי עזרה תפני אליי במסרים.

kati9

New member
יצירת קשר טלפוני

היי ymz . השארתי לך מסר ובו ביקשתי את מספר הטלפון שלך כדי שתוכל לעזור לי . כי אני רוצה שתהיה לי אפשרות לכתוב ברוסית במקלדת תמיד בכל אתר שאני אגלוש בו, וגם במסמכי DOC . ולא רק בתפוז .

SupermanZW

Well-known member
פתרון

לחצי עם הכפתור הימני על האייקון של השפה, לחצי על מאפיינים, בחרי רוסית, לחצי על החל, ואז תהיה לך מקלדת רוסית, במידה ואין לך את אפשרות להוסיף רוסית הוסיפי מהדיסק "תמיכה בשפות קיריליות" ואז תוכלי.

אהה.. אבל הבעיה העיקרית היא מה קורה

א-ח-ר-י שאת מתקינה פונטים רוסיים במחשב, חשבת על זה? איך תדעי איפה נמצאת כל אות ואות? האם לעד תקישי בכל האותיות כדי למצוא את הרצויה לך?! לא ולא! לכן moi כאן! אני מצרף 2 קונפיגורציות אפשריות לסידור הפונטים הרוסיים במקלדות "רגילות". enjoy.

SupermanZW

Well-known member
רק האפשרות השניה מתאימה

הראשונה נראית מוזרה מאוד...

למעלה