אני רוצה לכתוב במקלדת ברוסית . אבל אני יכולה לכתוב רק באנגלית ובעברית . אני רוצה לכתוב ברוסית. מה עושים ? והאם יש אפשרות להוריד קובץ מהאינטרנט כדי שאוכל לכתוב ברוסית . אשמח לתגובה בדחיפות .
שתהיה לי אפשרות לכתוב גם בשאר האתרים . אני רוצה לכתוב בגוגל, באתרים אחרים, ברוסית. המקלדת הוירטואלית נותנת לי אפשרות לכתוב ברוסית רק בתפוז . ואני רוצה שתהיה לי אפשרות לכתוב ברוסית גם באתרים אחרים ולא רק בתפוז .
היי ymz . השארתי לך מסר ובו ביקשתי את מספר הטלפון שלך כדי שתוכל לעזור לי . כי אני רוצה שתהיה לי אפשרות לכתוב ברוסית במקלדת תמיד בכל אתר שאני אגלוש בו, וגם במסמכי DOC . ולא רק בתפוז .
לחצי עם הכפתור הימני על האייקון של השפה, לחצי על מאפיינים, בחרי רוסית, לחצי על החל, ואז תהיה לך מקלדת רוסית, במידה ואין לך את אפשרות להוסיף רוסית הוסיפי מהדיסק "תמיכה בשפות קיריליות" ואז תוכלי.
א-ח-ר-י שאת מתקינה פונטים רוסיים במחשב, חשבת על זה? איך תדעי איפה נמצאת כל אות ואות? האם לעד תקישי בכל האותיות כדי למצוא את הרצויה לך?! לא ולא! לכן moi כאן! אני מצרף 2 קונפיגורציות אפשריות לסידור הפונטים הרוסיים במקלדות "רגילות". enjoy.