שלום הייייי לכולם
A AliN IN thE houSe New member 8/8/04 #2 היי המ ממצב?../images/Emo25.gif את חדשה? אם כן אז ברוכה הבאההה אני אלין בת 14 מהמרכז.. ספרי קצת על עצמך ואת בטוח תהני פה!!!!!!!!! אה ותגידי איזו דמות את הכי אוהבת כדי שנוכל להציף אותך בתמונות שלו...חחחחחחחח...
היי המ ממצב?../images/Emo25.gif את חדשה? אם כן אז ברוכה הבאההה אני אלין בת 14 מהמרכז.. ספרי קצת על עצמך ואת בטוח תהני פה!!!!!!!!! אה ותגידי איזו דמות את הכי אוהבת כדי שנוכל להציף אותך בתמונות שלו...חחחחחחחח...
G galgol21 New member 8/8/04 #5 ../images/Emo24.gifבורכה הבאה../images/Emo24.gif מקווה שתשתלבי בפורום את מוזמנת לקומונה שלי מיכאלה הקומונה מדליקה
../images/Emo24.gifבורכה הבאה../images/Emo24.gif מקווה שתשתלבי בפורום את מוזמנת לקומונה שלי מיכאלה הקומונה מדליקה
ט טלטל היחידה New member 8/8/04 #6 ../images/Emo24.gifבורכה הבאה!!!! אני כבר רואה את צמד המילים בורכה הבאה מול העיניים כתעתוע......... בבבבעעעעעעעעעעעעע
../images/Emo24.gifבורכה הבאה!!!! אני כבר רואה את צמד המילים בורכה הבאה מול העיניים כתעתוע......... בבבבעעעעעעעעעעעעע
ש שני 17 המקורית New member 8/8/04 #7 היי וברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif היי וברוכה הבאה לפורום!!! אני מקווה שתהני פה!! זה אחלה פורום יש פה אחלה ילדים קוראים לי שני אז נעים מאודד!!
היי וברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif היי וברוכה הבאה לפורום!!! אני מקווה שתהני פה!! זה אחלה פורום יש פה אחלה ילדים קוראים לי שני אז נעים מאודד!!