שלום

ORINA8

New member
שלום

שלום, קצת מילים על עצמי: אני בת 28, כבר 8 שנים שאני חיה עם הגימגום ללא כל תמיכה. עברתי את הקורס בהדסה בגיל 16 בערך וקורס בצבא בגיל 19 בערך (תל השומר). מאז עברתי המון בחיים האישיים שלי בזכות האמונה שלי בעצמי וההחלטה שלי להתמודד עם הגמגום ביחד ולא נגדו או נגד העולם. אני קוראת את המיילים שלכם ומזדהה עם חלקם. אני שמחה להכיר את הפורום הזה ובכלל לשמוע שהיום יש עם מי ל"דבר". דרך אגב החלו מפגשים של אמבי בדרום. קבוצה קטנה , שצריכה עדיין חיזוק. מי שגר בדרום ולא יודע מוזמן להתעדכן על המפגשים באתר אמבי. מי שכבר בקי במפגשים במרכז ובצפון - אשמח לשמוע על הפעילויות שנגעו לליבכם והמלצות לפעילויות (למעט שיחות על הרצאת פלואנסי שכבר קראתי רבות בפורום) תודה וערב נעים

shuky63

New member
שלום,האם את קשורה לקבוצת התמיכה

בבאר שבע? מאד מענין אותי איך זה מתקדם שם. מנסיוני הכי כף אלו הערבים החוויתים שבהם אנשים יכולים לדבר על מה שהם סוחבים איתם כל כך הרבה שנים.בפעם פעמיים ראשונות אפשר לתת לפגישות לרוץ ללא הנחיה מסיבית.פשוט לתת לאנשים להתפרק ואחר כך לתת למיפגשים נושאים מסוימים,להתמקד בבעיות חיפוש עבודה,יצירת קשרים עם בני זוג וכדומה.

stkachov

New member
ראיתי

באתר אמב"י שבקרוב יתקיים ערב חוויתי בקרית מוצקין. מה זה בדיוק הערב הזה? מה עושים בו? סתם יושבים ומדברים? כמה אנשים מגיעים מהקבוצה הצפונית?

shuky63

New member
המושג ערב חוויתי הוא בניגוד להרצאת

אורח.יש מנחה מתוך אמ"בי שמוביל את הערב,לפעמים סביב נושא אחד שנקבע מראש ולפעמים הנושא פתוח וניקבע על פי הרצונות שמביעים המשתתפים אבל בכל מקרה זה מנווט על ידי המנחה.בכל מקרה הצורה היא של רב שיח בין כולם.

למעלה