שלום

נולה2

New member
שלום

שלום לכולם... מצטרפת חדשה ( ואולי לא, אולי זה רק חד פעמי ) שאלה: אני צופה בבנות מאז שהן נולדו אבל פספסתי כמה פרקים ויש לי שאלה, למה דין ורורי נפרדו ? ( וסליחה על הבורות ) דרך אגב הפרידה שלהם היא לדעתי אסון לאומי. אם לי היה חבר כזה מתוק, מגונן, אוהב, סבלני, עדין, ועוד ועוד תכונות נפלאות שיש לדין לא הייתי עוזבת אותו לעולם ! דין, אתה רוצה להיות שלי עכשיו ? תהנו מהחיים. הילה.

gilmorefreak

New member
שלום שלום..../images/Emo13.gif

אני איילת, בת 17 ומקווה שתישארי בפורום..
דין הפך קצת משעמם..אני אישית מיציתי את שניהם..דין וג'ס אבל לא משנה.. אמממ ראית את הפרק הקודם
בו הם נפרדו- דין זרק את רורי[
] במרתון הריקודים שהיה..טוב אממ אין לי כוח להסביר עוד פעם אבל בקיצור הוא פשוט קלט שרורי לא יכולה להוריד את העיניים מג'ס והוא לא יכול להוריד את העיניים ממנה..והבין שהוא סתם עומד להם בדרך כשהוא נשאר חבר של רורי..גם ככה היא לא ממש מתייחסת אליו ונפרד ממנה מול כל העיירה פחות או יותר..זה היה עצוב..

את דין?

1. כן, את יכולה לקבל את דין. אבל ג'ס "חצי" שלי. 2. ברוכה הבאה! הרבה מצטרפים... 3. דין ורורי נפרדו כי זה הכה בו שרורי מאוהבת בג'ס. הגיע הזמן.

YaLdoNet 4 EveR

New member
מסכימה איתך מילה במילה

איך מוותרים על יצור מושלם וחמוד כזה כמו דין, בשביל הילד הפרוע ששובר מסגרות?! כל כך מעפן וסאדיסטי.. דין שולט :)

Velma Kelly

New member
אבל כמה אפשר להישאר במסגרת?

בית ספר. ילדה טובה. חבר טוב. עיירה שכולם מכירים אחד את השני וכולם נחמדים. אפילו האיש הכחול היה צריך קצת "Time out" מהמסגרת (מהסיפור) שלו..

למעלה