שלום רציתי לדעת האם חולה אפילפסיה יכול לעבור בדיקת פוליגרף או שיש סיכון כלשהו? תודה
מ מיקמיק22 New member 9/7/04 #1 שלום רציתי לדעת האם חולה אפילפסיה יכול לעבור בדיקת פוליגרף או שיש סיכון כלשהו? תודה
Q qt1 New member 9/7/04 #2 מיקמיק22 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif לא נראה לי שקיימת בעיה או סיכון בבדיקת פוליגרף לאנשים עם אפילפסיה , על כל פנים ברוכה הבאה
מיקמיק22 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif לא נראה לי שקיימת בעיה או סיכון בבדיקת פוליגרף לאנשים עם אפילפסיה , על כל פנים ברוכה הבאה
מ מיקמיק22 New member 9/7/04 #3 תודה מותק! כל העובדים אמורים לעבור בדיקת פוליגרף והסבירו לי שזו בדיקה שעובדת לפי גלי המח-עובדה שקצת הרתיעה אותי בכל זאת גלי המח זה נושא רגיש לחולת אפילפסיה . תודה בכל אופן
תודה מותק! כל העובדים אמורים לעבור בדיקת פוליגרף והסבירו לי שזו בדיקה שעובדת לפי גלי המח-עובדה שקצת הרתיעה אותי בכל זאת גלי המח זה נושא רגיש לחולת אפילפסיה . תודה בכל אופן
Q qt1 New member 9/7/04 #4 בובה../images/Emo8.gif חיפשתי בגוגל ולא מצאתי../images/Emo10.gif אבל מה שכן מצאתי היה שאת עלולה להזיע עכשיו ברצינות ,מדובר בעבודה מאוד חשובה אה? זה לפחות מה שהבנתי במה שקראתי בגוגל, מחפשים אמינות אז כמובן שיהיה רבה. שבת שלום וסופשבוע נעים
בובה../images/Emo8.gif חיפשתי בגוגל ולא מצאתי../images/Emo10.gif אבל מה שכן מצאתי היה שאת עלולה להזיע עכשיו ברצינות ,מדובר בעבודה מאוד חשובה אה? זה לפחות מה שהבנתי במה שקראתי בגוגל, מחפשים אמינות אז כמובן שיהיה רבה. שבת שלום וסופשבוע נעים