רויאל בצבע זהב...או כסף
קונים ( באותם מקומות ) צבע זהב\כסף ( אבקה, אין ג'ל ) זה יקר...( 45 ש"ח בערך לבקבוקון קטנטן ) את האבקה יש לערבב עם טיפה אלכוהול, ולהבריש את הרויאל ( או בצק סוכר ) שהתיבש לגמרי. תניר כתבה שהיא ניסתה ע"פ המלצה מאיזה ספר במקום להשתמש עם אלכוהול, להשתמש בתמצית לימון. שזה עדיף. טרם הספקתי לנסות. איך מצפים....קודם כל יש מאמרים, שירשורים עם תמונות ( אני צילמתי עוגה שלב אחרי שלב פעם...את צריכה לעשות חיפוש ) אז רק על קצה המזלג ( כי מאוחר, ואני נרדמת.. ) קרם לעוגה-ענין של טעם, גם תלוי איזה עוגה... לעוגות תפוזים, גזר, אני שמה קצת ריבה עם טיפונת מים ( טוחנת את הרעבה שלא יהיו גושים ) לעוגות שוקולד אני בד,כ מערבבת קצת נוטלה עם חלב או שמנת ) את הבצק לשים טוב טוב, וממש כמו בצק רגיל, מרדדים ( על הקבה קורנפלור שלא ידבק... ) מעבירים על גבי המערוך על העוגה, מהדקים בזהירות בצדדים, מחליקים, חותכים שוליים...וכ"ו. יבשו..תלוי למה, אם לציור, לא יודעת, אני העתקתי מפה לפני שבוע, לא חיכיתי הרבה, הבצק היה לח וזה היה נוח. אם לפיסול, למספר וקצת פרחים, אין צורך לחכות. ההפך, עם טיפהמים על מכחול זה ידבק טוב, לא רויאל או "דבר" אחר.