שלום

moshebar123

New member
שלום

שמי משה ואני חבר חדש בפורום. אם יש לכם פעילויות חברתיות,אשמח לדעת.

yaely2

New member
מנהל
שלום משה ברוך הבא לביתנו../images/Emo82.gif../images/Emo23.gif

שלום לך חבר חדש,
ראשית אנו שמחים שהצטרפת אלינו ומקווים שתשמח בנו ושאנו נשמח בך. הפעילות העיקרית של הפורום היא כתיבה, כתיבה עליך, על ספרים שקראת. חומר מפרי דמיונך. סתם הגיגים ורעיונות ועוד. אם ידוע לך על פעילות מעניינת או סרט טוב אתה מוזמן לחוות דעה. כמו כן אתה מוזמן להגיב על דברי הכותבים האחרים. מקווים להנות פה יחד.

emmy5

New member
משה בר,ערב טוב וברוך הבא

איזה פעילוית חברתיות אתה מחפס בפורום? איפה אתה גר ? נשמח לקבל אותך בפורום ,תתחיל לכתוב ..וכך נוכל להכיר אותך ...וגם אתה אותנו

HAVA159

New member
moshebar123 ../images/Emo45.gif

שלום משה, וברוך הבא לחבורה. מקבלת אותך ב
גדול ושיהיה לילה טוב אוהבת חוה

offe

New member
לב-ש|../images/Emo14.gif../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif

מתוך ה-
ליל קסום אפוף סודות נאספו ביום מופז, רב המוסתר על הגלוי טמון, נעול במפתח זהב. ובסתר בין המחשבות התלבטויות מתרוצצות מתקרבות, מתרחקות על סולם מטפסות לתהום נופלות צובטות, לופטות סביב נפש נכרכות כ ו א ב ו ת. ומרחוק אור ורוד מרצד קורא יש עוד, יש עוד כוח לשנות להשלים להסכים לאחוז בקרני העתיד עוד יבואו ימים טובים יותר מתמיד. אל תשאלו למה כתבתי את זה - פשוט על הרגע זה יצא מהנשמה שלי ואין לזה הסבר. offe

yaely2

New member
מנהל
שוב שלום משה../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

שלום משה,
מאז שביקשת להצטרף לא כתבת יותר. אני פונה שוב (מה שאינני נוהגת לעשות) משום שההודעה שלך משום מה ירדה למטה, למטה, למט.... אני מקווה שתכתוב ותספר על עצמך. אנחנו חבורה עליזה ושמחים לצרף אלינו אנשים עליזים ושמחים. נשמח לקרוא ולהתקרא

אופינקה אהבתי את הדימויים ../images/Emo23.gif

כישרון את
כמה שאני שמחה שהמחשב שלך נירפא (

bimbo.

New member
משה, ברוך הבא. בטוחה שתמצא../images/Emo39.gif

אצלנו כל שתחפש

maxima

New member
ברוך הבא משה...../images/Emo140.gif

יש לנו מפגשים העת לעת

למעלה