שלום

שלום

אני מכריז בזאת על פתיחתו של חידון בפורום עברי לידר: מיהו מנחה החידון? כדי שלא תדעו מי אני, כי הרי זה אסור, אני יכתוב לפעמים בלשון זכר ולפעמים בלשון נקבה. על החוקים של החידון ועל דרך ההשתתפות בו יבואו פרטים בהמשך.

lollapalooza

New member
../images/Emo6.gif

ואני אכתוב*

ודרך הגב

קודם כל אני מבקשת לא לתקן אותי, יש לי בעייה של שגיאות כתיב. זו בעייה מוקרת, זה לא הופך אותי לטיפש. דבר שני שמתי לב שיש כפל משמעות בשם שלי(נו בגרות בלשון), הכוונה היא שהמנחה של החידנעברי מעניין. לכבודו הוזמנתי לפה הרי.

אני לא.

אולי הוא/היא ראה/ראתה את המילה טיפש בהודעה שלך בדרך עקיפה.זאת אומרת ברגע שתיקנת אותו/אותה את לעגת לו/לה

RozeMary

New member
נו נו ביאליק לא שולט?

אה בעצם זה עגנון טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Ez sLeeP

New member
שמעת על שרשור?

ההודעה הזו, רובה ככולה, מיותרת בעליל. מלבד מערפול המצב עוד יותר - הפואנטה שמאחורי כתיבת ההודעה הזו אבדה כליל. לפחות היית משרשר/ת למקום מתאים יותר.

הבהרות והסברים.

מכיוון שההודעה האחרונה, לא היתה כנראה מספיק ברורה, אנסח אחת אחרת. מטרת "מיהו מנחי החידון" הוא לחשוף את מנחה החידון המיסתורי שבחר להופיע בעילום שם ובעילום דמותו משום מה. על ידי כך, הפך את עצמו למיסתורי ונחמד ויחד עם זאת, כמטרה לגיטימית לרדיפת דמותו וחשיפתה בפומבי. אתם יכולים להסתכל אליי כסוג של כלב השמירה של הפורום. כמובן שגם דמותי, כדמות המנחה, תישאר מיסתורית. מכיוון שלא יכולתי להתעלם משאלה קיומית, החלטתי לנסות לחשוף, בעזרתכם האדיבה, את דמותו האמיתית. בשבוע הקרוב, אפתח את תיבת ההודעות האישיות שלי, לניחושים שלכם. לאחר שבוע של ניחושים מנומקים, אפרסם את 5 הניחושים שקיבלו את מספר הקולות הגבוה ביותר. אנא התייחסו לתחרות זו ברצינות, למרות הרוח ההיתולית שבלשונה, היא רצינית לחלוטין, בבקשה שתפו פעולה. הודעה זו לא שורשרה, מכיוון שהיא נושא חדש לגמרי, שלא קשור לחידון המקורי כלל, ומבודל ממנו בכל סוג וצורה. את הבלבול המקורי, להזכירכם, יצר המנה המקורי, אני רק משכללו. שיהיה לכולם בהצלחה. ניחושים נעימים. מנחת החידון 2 או מנחה החידון המעניין

Rain Star

New member
זה לא נראה לך *קצת* מטומטם?

"בשבוע הקרוב, אפתח את תיבת ההודעות האישיות שלי, לניחושים שלכם" מה נראה לך שאתה?

איזה כבדות...

אני מקווה שלא כולם כבדים פה כמו כוכב הגשם הזה. ותודה להדס על הפירגון. למרות שתגובתו העויינת של כוכב הגשם, לכל הנושא, כבר מההתחלה, קצת מחשידה לא? בדה"כ הוא לא מגיב לשטויות כאילו... וגם תגובתו לכל נושא החידונעברי נראת מחשיד... והוא גם לא משתתף בו... ואנחנו יודעים שיש לו ידע רב בתחום. אולי, יש לו איזה מניע נסתר? אולי, הוא לא ,סתם, לא משתתף בו? ואולי, רק אולי, הוא מנחה החידון
ואולי לא. בכל מקרה, הוא מועמד ראוי. אנשים, יש לשים לב לכל פרט. כל דבר הוא רמז. צייד נעים מנחה החידון המעניין...

L../images/Emo6.gifL

מי המנחה? אולי זה עברי? אולי זה מייקל? אולי זה מרון? (זה מה שהספקתי לשמוע עד כה) בחיי שהתחלקתם על השכל קצת אבל אתם ספק משעשעים אותי ספק מעצבנים אותי תמשיכו לנסות אולי בסוף תבינו שלא תצליחו

lollapalooza

New member
על השכל מחליקים ../images/Emo3.gif

לא מתחלקים. תומר, מה אני אעשה איתך
נו אבל מתחיל להיות פה משעשע ומעניין סופסוף

אבל עדסיט

עובדה הנה הוכחה שעל השכל מתחלקים הכוס הכחולה: "אל תתחלק אל תנמס אל תעזוב..." נו את רואה בפורום הזה אומרים התחלקתם על השכל

lollapalooza

New member
הא. כן.

אם ככה בפורום הזה צריך להגיד עוד הרבהההה דברים לא נכונים.

למעלה