שלום..

לילי ל

New member
שלום..

איכשהו הגעתי לפורום הזה..וטוב שכך.. הסתכלתי כאן בין ההודעות..וגם בכלליות בכל הנושא של הקלפים. אני נמצאת במעין משבר בחיים, כמה שזה אבסורד להגיד היות ואני אהיה עוד מעט בת 19 ויש לי את כל החיים לפניי..בצבא ובחיי האישיים, במערכת היחסים שעד לא מזמן היתה לי שמשאירה לי והשאירה לי צלקת אחת גדולה. הסתכלתי בפורום כדי לדעת איך לשאול את השאלה, כי אני רוצה לדעת מה קורה/קרה/יש/אין או משו כזה במערכת היחסים שלי שהיתה לי ועכשיו נמצאת במשהו לא ברור. אז שאלתי את השאלה כמו שראיתי ככה: מה הפוטניאל הרומנטי ביני ובין X ? שמונה חרבות אס המטות הכוהנת הגדולה כוכב שלוש חרבות סיכום- צדק או שאולי עליי לשאול זאת אחרת.. תודה

ליאת39

New member
נראה לי...

מה הפוטניאל הרומנטי ביני ובין X ? שמונה חרבות אס המטות הכוהנת הגדולה כוכב שלוש חרבות סיכום- צדק שאת מאד כבולה ולא נותנת לעצמך לפעול ולצאת לחופשי. את אופטימית ומעוניינת בקשר רומנטי, יש פוטנציאל בקשר שלכם כך רב הניסתר על הגלוי. הוא פועל בניגוד לרגשותיו ונראה כי נפגע מאד קשה או התאכזב בצורה אכזרית ממך. הוא לא נמצא במצב טוב. ולכן לסיכום עליכם להגיע להחלטה אם לכאן או לכאן. בגלל הכהנת, קשה להגיד מהו הפוטנציאל ולכן עליכם להגיע להחלטה.

צ ל י ל 8

New member
ליאתי בוקר טוב.

הפרשנויות בפורום ניתנות לבני 21 ומעלה. אלה הם חוקי הפורום. ועם השואלת הסליחה..

למעלה