שלום

שלום

פריסה בקשר לזוגיות. החבר שלי גילה עליי הרבה דברים שלא אמרתי לו והוא מאוד כעס ובהתחלה לא רצה בכלל לראות אותי. ועכשיו אנחנו פחות או יותר בסדר. אני רוצה לדעת אם הגילויים האחרונים יכולים לעזור לקשר שלנו או שאין כבר סיכוי והוא יהרס בעיקבות הסיפור? איזה פתיחה לעשות? תודה

מקקקקקקקפיצה

blackcat2

New member
תשאלי ../images/Emo140.gif

מה הפוטנציאל הרומנטי ביני לבין X בחודשים הקרובים? סה"כ 6 קלפים- 5 קלפים+ קלף מסכם. ו.........אין טעם להקפיץ את ההודעה. אנחנו רואות את הכל ונותנות מענה לכל השאלות. בי

צ ל י ל 8

New member
לדעתי

בלי קשר לקלפים, אם ככה התחילה מערכת היחסים בינכם, אני לא צופה לה עתיד מזהיר. בפעם הבאה זה ילמד אותך לקח להיות כנה מלכתחילה.

כן,

את צודקת במאה אחוז. אבל מה אם את כותבת יומן, ובו כותבת על הקשיים שלך, וכותבת שנמאס לך (בגלל דברים שהוא עושה) וכותבת שאת רוצה אותו, אבל שהוא משחק משחקים ואת משחקת במשחק שלו, ושיש דברים מהעבר שלך שאת מסתירה כי את חושבת שהוא פחות ירצה אותך בגללם, ובתקופה האחרונה הקשר בינכם מתהדק ונהיה ורוד וורוד יותר, אבל את מפסיקה לכתוב. מסיבה כלשהי, כך שרק הדברים ה"רעים" כתובים שם. ואז הוא מגלה את היומן הזה? וקורא את זה (ולא בגלל חטטנות, בגלל מעשה זדון שמישהו עשה ושלח לו את היומן) אז מה? אין מקום לצמיחה מהקשר אחרי "מכה" כזו?

blackcat2

New member
הי אסתר

מה-ירח הפוטנציאל הרומנטי- אביר הגביעים ביני - 5 חרבות לבין X- אביר המטות בחודשים הקרובים?- נזיר קלף מסכם- שמש הי נראה כי יש פוטנציאל טוב לקשר רומנטי אולם העניינים הבלתי פתורים בינכם מעוררים מחלוקת וחוסר ביטחון מיותרים ויש לטפל בהם.(הירח) לך יש נטיה לתוקפנות יתירה (5 חרבות) אולי מתוך רצון מובן להגן על עצמך כך שאת דרוכה כל העת והוא חש במסגרת תגובותיך (גם שהן לא נאמרות בקול רם) כי גם עליו להיות "נכון" לקרב. (אביר מטות) לטעמי יש מקום חשוב לדיון מחודש על מהות הקשר והגעה לעמק השווה (הנזיר) נראה כי סיכוייכם להביע את עמדתכם "ולצאת בחיים" וביחד גבוהים. (שמש) למה לתת לזה לבעור מתחת לפני השטח כשאפשר "לנטרל את הפצצה". אשמח לשמוע את דעתך. בי

מצחיק איך שזה כל כך נכון.

הלוואי וזה היה כל כך קל!! אני כבר לא יודעת איך לעשות את זה. הוא בקושי מאמין לי. נורא קשה לי לדבר איתו ממש על הקשר. אני מחכה לתיזמון הנכון. לא יודעת מה לעשות. ואני כל כך רוצה אותו. ובינתיים העיניינים לחוצים ולא ברורים. אולי לתת קצת זמן זה הפיתרון? הרי הכל נורא טרי (קרה רק שילשום..) מה את אומרת?

blackcat2

New member
אסתר../images/Emo176.gif

מה כבר הוא גילה עליך? אם את רוצה שלחי לי מסר אישי ואנסה להדריך אותך. ואני לא חושבת שהזמן יעשה את שלו. בי

למעלה