שלום

SimsY

New member
שלום

אני סימס אני בדיוק ראיתי את הפורום דרך מומלצים אז נכנסתי לא ידעתי שהוא קיים קודם. אני ממש היסטרי בנושא של משחקי לוח - אני כל החיים שלי שיחקתי כשהייתי קטן לא הייתה לי בעייה לשחק כי הייתי בבית ספר וכולם היו שם ילדים אז לא הייתה שום בעייה לשחק עכשיו לצערי זה קצת בעייה ללכת למישהו במכללה שלי ולהציע לו לשחק או משהו כזה, אתם יודעים אלה אנשים בני 28 ולא 8 כמו פעם... אז לצערי נשארתי עם כל המשחקים בלי עם מי לשחק... אז אני אשמח לשחק כאן עם מי שלא יהיה אני טיפוס מאוד שקט אז אם אני לא כותב הודעות זה לא כי אני לא פה.

ycyclop

New member
ברוך הבא

נשמח לשמוע אילו משחקים אתה משחק. חוץ מזה הודעות בפורום זה דבר חיובי שתורם לכולם אז לא להתבייש

SimsY

New member
אני שיחקתי

בעיקר בגרסאות מתורגמות.. אני שיחקתי בכיתה ג' במשהו שדומה לריץ' ראץ' - תנינים אני עוד זוכר שאז זה עלה 14 שקל ו-45 אגורות. אני שיחקתי בטליסמן איזה משחק נהדר - אבל זה לא שווה אם משחקים עם שני שחקנים בלבד. שיחקתי בשביל הזה"ב - וגם בגרסה ההזויה של המשחק הזה
נגיד שאחת המשימות היא "הבעל במשפחת סילבר בעבודה אז אתה קופץ לחפוזון עם גב' סילבר"
משחק הג'ונגל היה גם משחק נורא מהנה - שיחקתי אותו מאות פעמים כמובן ששיחקתי במונופול... שיחקתי בחבילה הגיעה, איזה משחק מצחיק, כל כך הרבה צריך לעבור רק בשביל לקחת חבילה אחת מסכנה ... בשנות ה-80 כשהייתי ממש קטן אני שיחקתי עם האחים שלי "חסמב"ה" המבוגרים בפורום יכולים לזכור אותו עם פיסות הקרטון הקטנות האלה שהיה צריך למצוא את אלימלך אני זוכר גם שהכנתי 3 משחקים כשהייתי קטן - חלקם הזויים לא מעט ... כמו "הנסיעה ליער" ו-"במעלה הטיילת" השמות יכולים להיות ממש דבילים אבל בוא לא נשכח שהייתי אז בסך הכל בן 10
גם היה לי את ה"משחק המשוגע" "סיפור הצלחה" ו"פיצוחים" וגם "מלחמת העולמות" שאחר כך הבנתי שהוא בדיוק שח מט רק בשינוי שמות של הכלים (היה לזה גם קסטת וידאו) ועוד כמה שאני לא כל כך זוכר כבר
היום אני קניתי את כל החלקים בסדרת המשחקים של HOYLE ואני משחק הרבה באינטרנט בריץ' ראץ' במאנקאלה ועוד כל מיני אבל מעניין אותי מאוד לשחק במשחקים של פעם ועם מישהו שמעוניין.

ycyclop

New member
יש תחום חדש לגמרי

של משחקים שנראה שלא נחשפת אליהם. כל המשחקים שנקראים:designers game. אתה מוזמן להסתכל בביקורות בשביל להבין קצת במה מדובר. משחקים עם חוקים בד"כ פשוטים אבל לא מעט תיחכום ואינטרקציה בין השחקנים. לא ש"חבילה הגיעה" לא חביב, אבל בהחלט משחק עם פחות קשר בין השחקנים, כמו כן "המשחק המשוגע". גם משחקים של HOYLE רובם הם קלילים יותר. פה זה המקום להחשף לדברים חדשים ושונים. אני מקווה שאכן תמצא פה את מבוקשך ותהנה מהפורום

SimsY

New member
נורא בא לי

לשחק עם אנשים - כי אין שום הזדמנות בחיים יש לכם פגישות משחקים ? איך זה מתקיים בדיוק ?

SimsY

New member
נורא בא לי

לשחק עם אנשים - כי אין שום הזדמנות בחיים יש לכם פגישות משחקים ? איך זה מתקיים בדיוק ?

ycyclop

New member
מפגשי פורום

אחת ל2-4 שבועות יש מפכש פורום באיזור המפגש. בד"כ אצלי באיזור מודיעין. יהיה מפגש בקרוב.

ycyclop

New member
משתדלים לגוון

בין כל האנשים יש מבחר של 30-40 משחקים כך שכמעט כל פעם משחקים משהו אחר

SimsY

New member
אני אשמח לבוא

אני כבר הרבה זמן לא שיחקתי שום דבר.... אגב אני נורא אוהב לשחק Go Fish או בתרגום הרופף לעברית "רביעיות" מישהו כאן גם אוהב משחקי קלפים ?

למעלה