שלום

amira golan

New member
שלום

אני דודה לנערה בת 21 בחורה מדהימה,חכמה,רצינית,יפה לפני ארבע שנים היא עברה התעללות מינית ומאז חרב עליה עולמה.היא נכנסה לדכאון,ניסתה להתאבד,התנתקה מכולם.היא כרגע עובדת עד שעות הצהריים וחוזרת הישר הביתה-למיטה.היא בטיפול אך כרגע הוא אינו מניב פירות.הבעייה לא איתה כמו עם ההורים-האבא הוא אדם קשוח,הוא קורא לא חולת נפש,לא מדבר איתה רצוף כמה ימים והאמא שותקת ולפעמים מצרפת אליו שהייתי איתה בטל' היא התחילה לצרוח לעברה שהיא מטומטמת ותלותית וחבל שהיא נולדה.זו אחותי אך היא לא מוכנה שאתערב בגידול וחינוך הילדה שלה. איך להגיב לזה?איל לעזור לה? אני יודעת ממה שהיא סיפרה שאחרי כל מריבה עם ההורים היא חותכת את הידיים והרגליים או נוטלת משככי כאבים שמקנים לה "היי".

מוּסקט

New member
גם אם אחותך

לא מוכנה שתתערבי, האחיינית שלך בת 21, בוגרת, ויכולה להחליט לבד עם מי היא מתרועעת והיכן היא נעזרת. את כן יכולה להיות שם בשבילה כעוגן שפוי בתקופה מאוד קשה, בלי שזה יקרא "חינוך". ושתצא מהבית המרעיל הזה!

dana2909

New member
מסכימה

האחיינית ילדה בוגרת מכל בחינה שהיא, והאמא לא קובעת יותר, הילדה קובעת. בתור הדודה שלה תציעי לה מקום לגור (אצלך או אם היא מסוגלת בדירה משלה). בכל מקרה, זה נראה שאם היא לא תעשה שינוי בעצמה, אף טיפול שבעולם לא יעזור.

amira golan

New member
היא בת 21 נכון

אבל כרגע לא מסוגלת לכלכל את עצמה כי היא מרוויחה משוכרת חייל וגם לא יכולה לעבור לגור אצלי לצערי.

צימעס

New member
האם הצבא יכול לספק לה מגורים?

אם היא תתאר את מצבה לת"שנית, אני מאמינה שינסו לעזור לה. כל דבר טוב יותר מלחיות בבית כזה.

m L m

New member
איך הקשר שלה איתך?

אתן קרובות? ההורים שלה היו ככה לפני שהיא עברה התעללות? בתור אחת שגם לה יש בעיות עם אמא ודודה שלי מצילה אותי את לא יודעת כמה שזה מרגיע לדעת שיש מישהו שאוהב אותי ונותן לי הגנה מלאה. לדעתי את צריכה לנסות להתערב אבל לא בדרך שתקומם את אחותך. אולי תזמיני את האחיינית שלך לארוחה ותדברו? אולי תזמיני אותה לסוף שבוע רק שתיכן? אם כ"כ איכפת לך ממנה את חייבת לנסות להעניק לה אהבה כי לפעמים רק זה יכול לעזור. ואם יש אפשרות שהיא תעזוב את הבית אז חובה כי זה רק גורר אותה יותר לדיכאונות ואז לטיפול יקח יותר זמן לעבוד.

shellyland

New member
אני ממליצה בחום

להתייעץ עם מרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית, בטלפון 1202 ולנסות להפנות גם את הבחורה להתקשר אליהן.

למעלה