שלום

אמממ....

לכוון חזק בתפילה ולבקש מהקב"ה שיעזור לך בדרכך החדשה. בעז"ה הכל יבא בקלות. אל יאוש. אגב...לאיפה הלכת, שאתה רוצה לחזור?
 

algaren

New member
קודם כל אתה צריך לרצות,

אחרי זה אתה צריך ליצור קשר עם אגודה ליוצאים בשאלה ומשם הכל ימשיך בעצמו.
 
הוא עובד עליך ../images/Emo3.gif

שום דבר לא ימשיך בעצמו. גם לא יתחיל מעצמו ולא ייגמר מעצמו. וזה בשונה מהעולם המופלא שבין כותלי הישיבה, שאינו כפוף לחוקי הכובד והזמן.
 

algaren

New member
אתה משמיץ

ברגע שהוא באמת ירצה, ויצור קשר עם אגודה שתתמוך בו, ישאר לו רק לעזוב בפועל. (מניסיון אישי) על הצלחה, אין אחריות.
 
אני בכלל אוהב להשמיץ, לטפול וללכלך.

שום דבר לא הולך מעצמו. והטעות הכי גדולה של הבנאדם יכולה להיות שהוא יחשוב שמספיק לו ליצור קשר עם איזושהי אגודה, ואז הכול יסתדר כמו במקל קסמים.
 

algaren

New member
לא דיברתי בכלל על דברים

שמסתדרים מעצמם, אכלתי הרבה קש עד שיצאתי, אבל מרגע שיצרתי קשר רוב הבעיות כמו צבא לימודים ומגורים. השאר זאת עבודה אישית אבל יותר קלה כשמישהו עומד מאחוריך. אם אני טועה תקן אותי.
 

goylem

New member
אלגרן

דבר ראשון שכחתי לומר מזל טוב אז אני אומר ומאחל לך הכי הצלחה שיש בלימודים ובהכל.
 

z e v i

New member
מה הקטע שלכם?

אתם יודעים שזה קצת מגעיל? אם לא נוח לכם עם מישהו ונראה לכם שהוא לא בצד שלכם אז אל תגיבו לו להודעות שהוא כותב... אבל למה להתחיל לדון האם הוא אמיתי או לא אמיתי. שאני נכנסתי כאן לראשונה מאוד נפגעתי מהקבלת פנים אפילו שקבלתי הסברים בפרטי למה מתנהגים כך וכו' חבר'ה לא צריך להיות פארנוייד, אם אתה אמיתי בדרך שלך תעשה מה שבא לך ולא צריך להתייחס לכל מה שאומרים לך, איך כתוב... "ולא הביישן לומד, אז ח'ברה קצת יותר קבלת אורחים נחמדה והמון הצלחה לכולנו, וחג שמח לכם.. זאבי
 

babylon_a1

New member
רק שתדע...

זה נפוץ , אבל לא עד כדי כך שבאת פעם ראשונה - רובנו הינו במצב רוח לוחמני / משועשע והפקנו אצ אחד האשכולות ההזויים בפורום
 

barr1969

New member
לא נכון, ארז

פה מקבלים כל אחד בברכה ומסממים אותו עם קפה ועוגה.כל אחד חוץ מאלו שבאים עם טענות שגם להם מגישים כיבוד אבל לא טורחים להדיח את הכוסות לפני זה. אני כבר חודשיים בפורום ועוד לא מצאתי טענה אחת על החברה המיוחדים שפה,<חוץ מעובבי אבל התרגלתי> הזאב, לעומת זאת, הגיע רק עם טרוניות.אם הוא מאוכזב מהיותו אנוס , וצורת החיים שלו קצת מעיקה עליו, אנחנו מוכנים לקבל אותו בזרועות מחבקות אבל שלא יוציא על הכתף שאנחנו מגישים לו את התסכולים שלו. מי שבא ועושה עלינו רושם שמטרתו לנבוח- למרות שכולנו נחמדים <טוב, חוץ ממני> אנחנו מראים את הצד הלוחמני באישיות שלנו ונובחים בחזרה. תשמע, זאבי. אין פה פרנויה מהסוג שאתה מכיר, אלא זהירות. ויש לה אפילו סיבה. מי שלא מבין אותה מוזמן להכנס לפורום 'אתיקה בעידן הקרח' ולהתפלסף שם.
 
זה מה שנקרא מסר כפול

ציטוט: "לא מצאתי טענה אחת על החברה המיוחדים שפה, <חוץ מעובבי...>" את בוודאי מתכוונת לזה שהוא אמר עלי: "...ואל תציק ליצורים קטנים ודוחים. (כן, גם למני באני אסור להציק)" ואחר כך את אומרת: "למרות שכולנו נחמדים <טוב, חוץ ממני>" מה יש לכם פה כולכם? אתם אמורים להיות נחמדים לא? (ואל תגידי לי שהתכוונת "חוץ ממני" כלומר "ממך" יענו "ממך עצמך". נמאס לי מהפרשנויות הדחוקות והמוזרות האלו. (את יכולה להגיד לי שלא הכל בחיים מסתובב סביבי. בסדר בסדר תמשיכי להעליב.) <<רחמים עצמיים, זה כל מה שנשאר לי בחיים.
בעעעעעעעע
אאאאאא חחאאאעכעעעח
ההא בבבבהההה.>>
 

barr1969

New member
התכוונתי שלא תקרא את ההודעה שלי

אפילו שלחתי מברק בעניין, אפילו בקשתי ברכה מהרבובדיה, אפילו ...מלא דברים . קראת? זה מה שאמרו חז"לינו: מזוכיזם הוא לא משהו שאפשר להפטר ממנו וגו'. ועל זה אמר הכתוב:ואתם מעלה אני עליכם כאילו לא נולדתם.
 
למעלה